cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
arkadaşlar bu valve ne yapmaya çalışıyor 1.5k saatim var üstüne 270 win var ve bir ton madalyam var seçkin hesabım var aylardır girmiyordum dün girdim bir de bu gün bu beta bana gelmedi geçen sefer de aynısı oldu 70 saati olan adamalara geldi bize gelmiyor sizce sebep ne

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Steam CS:GO seçkine sahipsen ve rekabetçi rankın varsa gelmek zorunda. Büyük ihtimal aylardır girmediğin için rankın düştü, 1 el kazanman lazım. Kazansan gelir mi o da belli değil, bende de aynısı oldu sabah kazandım bakalım gelecek mi.

arkadaşlar bu valve ne yapmaya çalışıyor 1.5k saatim var üstüne 270 win var ve bir ton madalyam var seçkin hesabım var aylardır girmiyordum dün girdim bir de bu gün bu beta bana gelmedi geçen sefer de aynısı oldu 70 saati olan adamalara geldi bize gelmiyor sizce sebep ne
Bana da gelmedi sandım ana menüde haberler kısmının en üstündeymiş bir kontrol et

Seçkin olması ve rekabetçi rankının açık olması gerek, bu şartı sağlayan herkese geldi.
Edit: Herkese değil çoğu kişiyeymiş.

Son düzenleme:
Eğer dün kazanmış olsaydın ve rankın olsaydı kesin gelecekti. Bu saatten sonra kazansan gelir mi belli değil demek istedim.

Rankının olması lazım. Ben rank kastım ertesi gün geldi.

Saçmalık olan ne tam olarak? Sistem beta erişimlerini anlaşılan rastgele atıyor ve şansa siz denk gelmemişsiniz olay bu kadar.

Rankının olması lazım. Ben rank kastım ertesi gün geldi.
ben de kastım reis gelir mi sonra yoksa tek seferlik dağıtım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalık olan ne tam olarak? Sistem beta erişimlerini anlaşılan rastgele atıyor ve şansa siz denk gelmemişsiniz olay bu kadar.
saçmalık şu 70 saatlik 2-3 haftalık hesaba geliyor 5 yıllık hesaba gelmiyor

ben de kastım reis gelir mi sonra yoksa tek seferlik dağıtım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saçmalık şu 70 saatlik 2-3 haftalık hesaba geliyor 5 yıllık hesaba gelmiyor
"Şans" ve "Rastgele" kelimelerinin kelime anlamlarını yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

evet öyle zaten rankı yeni açtım ama işte
Rankı davetten sonra açmanızın bir anlamı yok, önceden açık olanlara geldi. Yeni bir davet dalgası gelesiye kadar gelmez size cs2.

Geri