Ben gerçekten oyunu beğendim hoşumada gitti maçlar sarıyor. fakat anlamadığım bir şey var kimi görsem okadar çok abartıyorki oyunu yok oyunun renklere bakın smoke bakın falan filan hiç oyun görmemiş oynamamış gibi davranıyorlar. csgodan tek farkı grafik güncellemesi bi kaç yeni özellikler.
Benim en çok sevindiğim olay sunucu sistemi ve oyunun fps değerleri şunu söyleyeyim csgo da 30-50 arası takılıyordum yer yer oyun kasıyordu bile ancak cs2 geldiğinde oyun daha akıcılaştı bende 90-100 fps alıyorum cs2 de (aynı sistemde aşağıya parantez içinde yazdım) birde hilelere karşı biraz daha önlemli olucaktır çünkü source 1 motoru baya bi eski bi motor açığını bulmak kolaydı ancak oyunun parlaklık kısmını çok beğenmedim fazla göz alıyor onun için internetten ayar bakacağım bulursam yazacağım buraya + rank sisteminin değişmesi çok güzel oldu eski rank sisteminde oyunun attığı yerde çakılı kalıyordum 30-40 maç winlesem dahi o rankın üstüne çıkartmıyordu oyun beni
Edit: buldum r_fullscreen_gamma 3 oyun içinden şu komutu yazın 3 ü kendinize göre ayarlayabilirsiniz oyunun şuandaki gamma değeri 2.2 ben 2.8 de kullanıyorum
(B450M S2H+Ryzen 3 3100+Sapphire Pulse Rx6500xt+Gskill Ripjaws 2x8 3000mhz ram+Hyper X 240 GB Ssd+Western Digital Elements 2 TB Taşınabilir Hdd+Rampage Fusion Kasa+Xigmatek 500w Düz 80+ Psu)