Neler Yeni

CS2 gereğinden fazlamı abartılıyor?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Ben gerçekten oyunu beğendim hoşumada gitti maçlar sarıyor. fakat anlamadığım bir şey var kimi görsem okadar çok abartıyorki oyunu yok oyunun renklere bakın smoke bakın falan filan hiç oyun görmemiş oynamamış gibi davranıyorlar. csgodan tek farkı grafik güncellemesi bi kaç yeni özellikler.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben gerçekten oyunu beğendim hoşumada gitti maçlar sarıyor. fakat anlamadığım bir şey var kimi görsem okadar çok abartıyorki oyunu yok oyunun renklere bakın smoke bakın falan filan hiç oyun görmemiş oynamamış gibi davranıyorlar. csgodan tek farkı grafik güncellemesi bi kaç yeni özellikler.
bence evet, düşük grafikte zulaya benziyor

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Ama CS sevene de saygı duyarım güzel olmuş oyun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Benim en çok sevindiğim olay sunucu sistemi ve oyunun fps değerleri şunu söyleyeyim csgo da 30-50 arası takılıyordum yer yer oyun kasıyordu bile ancak cs2 geldiğinde oyun daha akıcılaştı bende 90-100 fps alıyorum cs2 de (aynı sistemde aşağıya parantez içinde yazdım) birde hilelere karşı biraz daha önlemli olucaktır çünkü source 1 motoru baya bi eski bi motor açığını bulmak kolaydı ancak oyunun parlaklık kısmını çok beğenmedim fazla göz alıyor onun için internetten ayar bakacağım bulursam yazacağım buraya + rank sisteminin değişmesi çok güzel oldu eski rank sisteminde oyunun attığı yerde çakılı kalıyordum 30-40 maç winlesem dahi o rankın üstüne çıkartmıyordu oyun beni
Edit: buldum r_fullscreen_gamma 3 oyun içinden şu komutu yazın 3 ü kendinize göre ayarlayabilirsiniz oyunun şuandaki gamma değeri 2.2 ben 2.8 de kullanıyorum
(B450M S2H+Ryzen 3 3100+Sapphire Pulse Rx6500xt+Gskill Ripjaws 2x8 3000mhz ram+Hyper X 240 GB Ssd+Western Digital Elements 2 TB Taşınabilir Hdd+Rampage Fusion Kasa+Xigmatek 500w Düz 80+ Psu)

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya millet csgodan feci sıkıldı o yüzden güzel geliyor. Bir de CS adı var hürmet duyuyor insan. Ama getirilecek pek şey yoktu zaten bence de güzel olmuş özellikle tickrate olayına bayıldım deagle kullanırken keyiften duvara kafa atasım geliyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İlk zamanlar oyleydi bence bu arada bende smokeyi abartı bir şey bekliyordum sıkınca bi anda delik falan olucak sanıyordumda beklediğim gibi bir şey değilmiş :D

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Bence çok fazla abartıyorlar bugün oynadım normalde 300 fps aldığım oyunda 120-150'leri gördüm. Oyun başlangıcında 50-60 ile başlayıp sonra arttı. Grafikleri düşüreyim dedim oyun zula gibi oldu. Renk paleti ve silah seçim ekranı valoranta benzemiş. Güzel de olmuş ama vuruş hissiyatı bir garip olmuş attığın her mermi düz gidiyormuş gibi ama gitmiyor. Biraz zaman lazım galiba.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bence çok fazla abartıyorlar bugün oynadım normalde 300 fps aldığım oyunda 120-150'leri gördüm. Oyun başlangıcında 50-60 ile başlayıp sonra arttı. Grafikleri düşüreyim dedim oyun zula gibi oldu. Renk paleti ve silah seçim ekranı valoranta benzemiş. Güzel de olmuş ama vuruş hissiyatı bir garip olmuş attığın her mermi düz gidiyormuş gibi ama gitmiyor. Biraz zaman lazım galiba.
unlost fps arttırma yapmassan oynayamassın bilmiyonmu knk

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Diren smoke bak diren
oyun iyi bende beğendim ama abartılacak bir tarafı yok şu an.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,757
Üyeler
163,716
Son üye
ahmetozeler
Top Bottom