Valla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldumbeyler elinde güzel config olan var mı yav mermiler gitmiyor benim keyif alamıyorum yardımcı olun ne olur
klasik bir vuruş, yapılması zor değil.
haritada değil oyunun komple kendisi sıkıntılı daha düzeltilmesi gereken çok hatası varValla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnfeno'da awp sıkıntılı diyorlardı üstüne böyle bi carbon atması nasıl klasik
klasik işte her 2 maçta bir olan olay özellikle silverdeValla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldum
ne ayarı yaptın kankaValla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldum
Boyle vuruş yok la gerçek değildir bi
Hocam valla pc'de olmadığımdan bakamıyorum da şu eli biraz ortaya aldım biraz oyunu daha canlı yaptım zaten carbon attığım videoyu izlemişsen canlılığı da görmüşsündür birde hassasiyet ayarları falan varne ayarı yaptın kanka
Csgo'yu özlemişim sanırımhayır gerçek
Hocam pc başına geçtiğinde ayarları atarsan çok memnun olurum bendeHocam valla pc'de olmadığımdan bakamıyorum da şu eli biraz ortaya aldım biraz oyunu daha canlı yaptım zaten carbon attığım videoyu izlemişsen canlılığı da görmüşsündür birde hassasiyet ayarları falan var
Csgo'yu özlemişim sanırım
Hocam bugün bi aksilikten dolayı format attım oyunlar duruyor farklı ssd'de ana ssd'yi sıfırladım umarım ayarlarım duruyordur senkronize ettim oyunu gerçiHocam pc başına geçtiğinde ayarları atarsan çok memnun olurum bende