Cs2 kasa açmak mantıklı mı

Reaksiyon skoru
53
Seçkin var kaç haftadır biriktiriyorum kasa açmak çok güzel geliyor parasını çıkarma ihtimali nedir ve sizce kasa açılır mı

sen açma diye birileri açıyor işte ters psikoloji

Kankam tamamen şans meselesi ben droptan gelenlerle açıyorum belki çıkar diye sonuçta oyundan geliyor. Üzmeyecekse aç kar yaptırır mı kesin konuşamayız

kasa açmanızı önermem. ben kasa yerine sticker kapsülü açıyorum. Skills Group sticker kapsül açtım yakın zamanda. 2 kapsül açtım art arda ikisindende en pahalı sticker çıktı (15 dolar) sonrasında 22 tane daha açtım sadece 1 tane çıktı. ama kasalara göre daha kârlı oluyor genellikle. (yatırım tavsiyesi değildir.)

Seçkin var kaç haftadır biriktiriyorum kasa açmak çok güzel geliyor parasını çıkarma ihtimali nedir ve sizce kasa açılır mı
şans işi ama genel olarak zarar edersin kasaları csfloat gibi sitelerde nakite çevirebilirsin, ama içinde bir heves varsa 1 2 tane açabilirsin tadını almış olursun, şahsen ben öyle yapıyorum

kasa açmanızı önermem. ben kasa yerine sticker kapsülü açıyorum. Skills Group sticker kapsül açtım yakın zamanda. 2 kapsül açtım art arda ikisindende en pahalı sticker çıktı (15 dolar) sonrasında 22 tane daha açtım sadece 1 tane çıktı. ama kasalara göre daha kârlı oluyor genellikle. (yatırım tavsiyesi değildir.)
o nasıl oluypr şuan 6 dolar var nasıl yapacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne biriktirdin şimdiye kadar?
3 haftadır kasa açmayı bıraktım 6 dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,374
Üyeler
184,621
Son üye