Yardım Cs2 Pickemlerden anlayan var mı ?

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
144
thmn.webp

İlk kez diamond madalya almaya çalışıyorum ama mantığını anlamadım, benim pickem sonucu bu ne oluyor şimdi bu halen hakkım devam ediyor mu çevremde anlayan pek birsii yok ondan size sordum o alttaki 2 kırmızı ne oluyor ?

kral pick emler austin gibi rezalete gidiyor altın alsak yeterli benim 3-0 lar gitti 0-3 tek huns kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

İlk kez diamond madalya almaya çalışıyorum ama mantığını anlamadım, benim pickem sonucu bu ne oluyor şimdi bu halen hakkım devam ediyor mu çevremde anlayan pek birsii yok ondan size sordum o alttaki 2 kırmızı ne oluyor ?
ve senin de diamond ihtimalin çok düşük çünkü stage 1 in tutmayacak büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kırmızılar direk 0-3 kaybetcek takımlar üsttekilerde tam tersi

Alıntıyı görüntüle

Daha bitmedi stage 1 bitince 5 tane bilirsen sol tarafta yeşil çubuk yanar zaten

Daha bitmedi stage 1 bitince 5 tane bilirsen sol tarafta yeşil çubuk yanar zaten
şuan hala alabiliyormu bro 10 dolarlık olanı yoksa oynanıyor mu oyunlar seçtirme yaptırtmaz değil mi ?

Geri