Neler Yeni

CS2 Ping sorunu-Hile sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

denzer42

80+
Arkadaşlar valve neden Türkiyeye sunucu açmıyor? Oyuncusuna değer vermiyor mu? Avrupadaki arkadaşlarımla CS2 seçkin giriyoruz onların pingi 1 ile 10 arasında oluyor benim pingim en iyi 50 ye düşüyor.Hatta bana biz olsak oynamazdık siz neden oynuyorsunuz diyorlar.
Pingimiz yüksek olduğu için mermiler düzgün gitmiyor.
Rakipten sürekli Peek yiyoruz.
Yani o kadar soğudum ki hilelerde çoğaldı bırakmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?Artık o kadar çok hile geliyor ki arkadaşlarımız fornite ve valoya giriyorlar CS2 ye girmiyorlar.

denzer42

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sildim kesin çözüm :)
Ne oynuyorsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valve'in umrunda değil maalesef şu ülkeye server açayım, şu insanları memnun edeyim gibi konular.

Hile konusunda da kesinlikle haklısınız, seçkin üst sıralamalarda da çok fazla hileci var.
Valorant Türkiye sunucusu açtı oyun daha yeni knk.Valve 10 senedir bir sunucu açamadı aw bi hayır kutusu koysunlar aramızda toplayan açtırak :) Bu rezillikten kurtulalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet sezgin

Valorant Türkiye sunucusu açtı oyun daha yeni knk.Valve 10 senedir bir sunucu açamadı aw bi hayır kutusu koysunlar aramızda toplayan açtırak :) Bu rezillikten kurtulalım
ets valo mc

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Arkadaşlar valve neden Türkiyeye sunucu açmıyor? Oyuncusuna değer vermiyor mu? Avrupadaki arkadaşlarımla CS2 seçkin giriyoruz onların pingi 1 ile 10 arasında oluyor benim pingim en iyi 50 ye düşüyor.Hatta bana biz olsak oynamazdık siz neden oynuyorsunuz diyorlar.
Pingimiz yüksek olduğu için mermiler düzgün gitmiyor.
Rakipten sürekli Peek yiyoruz.
Yani o kadar soğudum ki hilelerde çoğaldı bırakmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?Artık o kadar çok hile geliyor ki arkadaşlarımız fornite ve valoya giriyorlar CS2 ye girmiyorlar.
Ping sorun evet ama hile inanılmaz derecede fazla ve bunun bir çözümü yok. Bende dün gece oyunu kaldırdım ve rainbowdan devam ediyorum. En azından rapor ettğimiz oyuncu banlanıyor mu onu biliyoruz. Puan düzeltmesi var. İtibar olayı da oyuna gerçekten çok iyi oldu.

Bünyamina

80+ Platinum

Valo neden sunucu açtı ? Buradaki kitle onlar için kazanç demek. Cs ne kazanacak ki tr de sunucu açarak. Adam uzak yakınlığa göre en mantıklısı neyse onu yapıyor. TR piyasasından lol zamanında sağlam topladı şimdide valo dan topluyor.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

denzer42

80+
Valo neden sunucu açtı ? Buradaki kitle onlar için kazanç demek. Cs ne kazanacak sunucu açarak. Adam uzak yakınlığa göre en mantıklısı neyse onu yapıyor.
Kanka öyle düşünürsen CS o zaman sadece Avrupa'ya özel yapılmış.Avrupada olmayanlarda k.bakma ama yüksek pinglede olsa oynarım diyen kitle:(

Helal olsun adamlara bende başlamayı düşünüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,818
Üyeler
162,732
Son üye