Neler Yeni

Yardım CS2 SİTEDEN SKİN ALIP DAHA SONRA SATILIR MI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Arkadaşlar merhaba cs2 için elviden ve bıçak almayı düşünüyorum ama skin siteleri biraz daha uygun duruyor, sanırım trade ile alıyoruz. Peki bu skinleri ilerde steam pazarından satabiliyor muyuz yoksa yine skin sitelerine mi satmamız gerekiyor ? bir de skin alırken veyahüt satarken siteler çok komisyon alabiliyorlar mı ?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Eren n
Arkadaşlar merhaba cs2 için elviden ve bıçak almayı düşünüyorum ama skin siteleri biraz daha uygun duruyor, sanırım trade ile alıyoruz. Peki bu skinleri ilerde steam pazarından satabiliyor muyuz yoksa yine skin sitelerine mi satmamız gerekiyor ? bir de skin alırken veyahüt satarken siteler çok komisyon alabiliyorlar mı ?
skini sitelerden aldıktan 10 gün sonra falan steamde satabiliyorsun bynogame satarken yüzde 10 alıyor yabancı sitelerde yüzde 5 civarı falan

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siteden veya steam pazarından almanın bir önemi yok. Takas banı olur.(1 hafta olması lazım.) Ondan sonra isterse siteden ister steam pazarından tekrar satabilirsin. Eğer elinde TL varsa skin sitelerinden almak daha karlıdır. Steam pazarının %20-25 altında itemleri almış olursun. Steam satış yaparken %13 gibi bir kesinti yapar. Skin siteleri %5-10 komisyon alır. Skin siteleri olarak BNG, Gamesatış gibi yerleri belirtiyorum. Yine diğer yurtdışı bazlı sitelere bakılabilir. Ama oralarda biraz daha fazla dikkatli olmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabancı siteden almanın bi riski zararı var mı peki ya da önerebileceğin site
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siteden veya steam pazarından almanın bir önemi yok. Takas banı olur.(1 hafta olması lazım.) Ondan sonra isterse siteden ister steam pazarından tekrar satabilirsin. Eğer elinde TL varsa skin sitelerinden almak daha karlıdır. Steam pazarının %20-25 altında itemleri almış olursun. Steam satış yaparken %13 gibi bir kesinti yapar. Skin siteleri %5-10 komisyon alır. Skin siteleri olarak BNG, Gamesatış gibi yerleri belirtiyorum. Yine diğer yurtdışı bazlı sitelere bakılabilir. Ama oralarda biraz daha fazla dikkatli olmak lazım.
Steamdeki dolarları geri çekebiliyor muyduk banka hesabına

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Eğer itemleri steamdan satarsan oradan direkt banka hesabına çekme gibi bir durum olmaz. Yine sitelere satarsın oradan çekebilirsin. Bu işlerde yeni olanlar için her zaman ByNoGame, Gamesatış gibi siteleri öneriyorum.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,993
İsim
Chloe Grace Moretz

hayir steam bakiyesi bankaya cekilmiyo bu arada skinin fiyatı artmadıgı sürece sitelerin vergisi yüzünden her türlü zararla kapatırsınız illa almak istiyorsanızda elseen diye bi youtube kanalı var basit ve düzgün bir sekilde anlatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
hayir steam bakiyesi bankaya cekilmiyo bu arada skinin fiyatı artmadıgı sürece sitelerin vergisi yüzünden her türlü zararla kapatırsınız illa almak istiyorsanızda elseen diye bi youtube kanalı var basit ve düzgün bir sekilde anlatıyor
Zarar edilir mi sizce ? Ne kadar durması lazım amacım kâr etmek değil sadece satarken zararına satmayı istemem

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,993
İsim
Chloe Grace Moretz
Zarar edilir mi sizce ? Ne kadar durması lazım amacım kâr etmek değil sadece satarken zararına satmayı istemem
yani piyasası şans işi cs nin bi anda cökedebiliyo bi update ile inanılmaz yükselede biliyo borsa gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
oguz
buff market sanırım piyasadaki en ucuz skinlerin olduğu pazar. Anında para yatırıp alabiliyorsun skinleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
oguz
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Evet, buff163 sitesinin (çin versiyon) avrupa vesiyonu. Daha az komisyon alıyor, anında depozit edebiliyorsun para. Geçen hafta 100 dolar attım
skin alacağım zaman senden yardım isteyebilir miyim ?

Top Bottom