15 gün sonra satabilirsinCsfloattan skinlerimi satmak istiyorum ama mobil guardı gecen hafta aktif ettim. Bir hafta yetiyor mu satabilmem icin yoksa 15 gun mu aktif olmasi lazim bilgisi olan var mi. Steam pazardan satmak degil bahsettigim.
Pazar süresi bu aksam bitiyor ama bahsettigim pazar degil siteye satışsteam pazardan bak orda yazması lazım tarihin
Bu yeni çıkan haftalik ödülden düşen bir skin hocam sence bugun pazardan satıp fiyatın düşme ihtimaline karşın parayı garantiye mi alayim yoksa 8 gun daha bekleyeyim mi siteye satmak icin15 gün sonra satabilirsin
Cs de piyasa kolay kolay anlık düşmez sen bilirsinPazar süresi bu aksam bitiyor ama bahsettigim pazar degil siteye satış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yeni çıkan haftalik ödülden düşen bir skin hocam sence bugun pazardan satıp fiyatın düşme ihtimaline karşın parayı garantiye mi alayim yoksa 8 gun daha bekleyeyim mi siteye satmak icin
Haftalık drop oldugu icin duser falan dediler ilk bana dustugunde 65 dolardi steamde suan 130 ben pek anlamiyorum piyasayi da senin bilgin var midir hocam bir haftada yari yariya dusme ihtimali var midir. Skin daha 1 nisanda ciktiCs de piyasa kolay kolay anlık düşmez sen bilirsin
Yok yok düşmez o kadar o kadar düşmesi için herkese çıkması lazımHaftalık drop oldugu icin duser falan dediler ilk bana dustugunde 65 dolardi steamde suan 130 ben pek anlamiyorum piyasayi da senin bilgin var midir hocam bir haftada yari yariya dusme ihtimali var midir. Skin daha 1 nisanda cikti