catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 549
Arkadaşlar ben 2016'dan beri bu oyunu oynuyorum. Artık rekabetçi falan uğraşmak yerine sadece basit eğlence, ölüm maçı ve silah yarışı gibi modlar oynuyorum. Ancak artık gerçekten çok sıkıldım. Ne zaman iyi oynasam hep hile diyorlar ve beni kicklemeye çalışıyorlar. Az önce de 800 puana kadar gelmiştim ölüm maçındaydım ve sürekli bana hile hile dediler sonra ne oldu aşırı alakasız bir biçimde VAC ile eşleşebilecek uygulama olmadığından emin olun diye oyunun kendisi beni attı. İyi oynamak suç mu gerçekten çok sıkıldım. Bu durumdan nasıl kurtulucam? Sadece Italy ve Office oynuyorum çünkü o haritalarda çok iyi oynadığımı düşünüyorum adamların saklanabileceği her yeri biliyorum prefire atıyorum veya elimle koymuş gibi bulup kafalarına cross'u yerleştiriyorum vuruyorum veya arkamdan mermi yediğimde şak diye arkama dönüp kafasından vuruyorum beni kickliyolar hile kullanmıyorum Allah çarpsın hile kullanmıyorum ama ne zaman oyun oynasam bunlarla karşılaşıyorum artık psikolojim bozuldu overwatch banı yicem diye embesil gibi oynamaya bile başladım ne yapabilirim