Neler Yeni

CS2 Sürekli Hile Damgası Yiyorum

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
Arkadaşlar ben 2016'dan beri bu oyunu oynuyorum. Artık rekabetçi falan uğraşmak yerine sadece basit eğlence, ölüm maçı ve silah yarışı gibi modlar oynuyorum. Ancak artık gerçekten çok sıkıldım. Ne zaman iyi oynasam hep hile diyorlar ve beni kicklemeye çalışıyorlar. Az önce de 800 puana kadar gelmiştim ölüm maçındaydım ve sürekli bana hile hile dediler sonra ne oldu aşırı alakasız bir biçimde VAC ile eşleşebilecek uygulama olmadığından emin olun diye oyunun kendisi beni attı. İyi oynamak suç mu gerçekten çok sıkıldım. Bu durumdan nasıl kurtulucam? Sadece Italy ve Office oynuyorum çünkü o haritalarda çok iyi oynadığımı düşünüyorum adamların saklanabileceği her yeri biliyorum prefire atıyorum veya elimle koymuş gibi bulup kafalarına cross'u yerleştiriyorum vuruyorum veya arkamdan mermi yediğimde şak diye arkama dönüp kafasından vuruyorum beni kickliyolar hile kullanmıyorum Allah çarpsın hile kullanmıyorum ama ne zaman oyun oynasam bunlarla karşılaşıyorum artık psikolojim bozuldu overwatch banı yicem diye embesil gibi oynamaya bile başladım ne yapabilirim

Overwatch kalkti. Haksız yere ban yemezsin faceit veya topluluk sunucularında oyna.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İyi olduğunu düşünüyorsan, FACEIT oynaman gerekiyor. Kaldı ki, onda dahi ban yiyebilirsin. Fakat açtırma şansın olur. CS2'de VAC Yersen, kalkması çok zor. Hatta kalkmıyor.

27 yaşında pc ile büyümüş ve Dota2 7k, cs2 1.1k saat olan birisi olarak sana tavsiyem faceit vb. deneyebilirsin veya oyunu haftadan haftaya drop için oyna. Şahsen rekabetçi oyunları artık oynamıyorum ve çok rahatım, kablosuz set dizdim tertemiz setup ile gta5 hikâyesinde takılıyorum ve çok da sarıyor. CS2'yi salmadan önce bana da vac uyarısı gelmişti saçma sapan şekilde, bir de oyun hile dolu seçkinde 15.5k görüp bıraktım

İyi olduğunu düşünüyorsan, FACEIT oynaman gerekiyor. Kaldı ki, onda dahi ban yiyebilirsin. Fakat açtırma şansın olur. CS2'de VAC Yersen, kalkması çok zor. Hatta kalkmıyor.
Ben normal rekabetçi tarzı oynamayı sevmediğimden zaten genellikle basit eğlence oynuyorum çünkü hem sürekli yeni raund başlıyor hem her el silah alma şansım oluyor hem daha fazla kişi oluyor dolayısıyla daha fazla adam vurabiliyorum hem de taktiksel oynayıp stres yapacağıma keyfime bakıyorum kazanırsam kazanırım kaybedersem kaybederim adam vuramazsam az xp alırım başka maç girerim kafasındayım ama bu dediğim olay son zamanlarda o kadar fazla oldu ki kafamda hep bi ban yeme ihtimali oluştu çünkü her hile diyen mantıken raporda atıyordur normal ban yiyemem çünkü hile kullanmıyorum bilgisayarımda hile namına bir şey yok wemod diye bi uygulama var onu da minecraft:legends için kullanıyordum hiç açık bile değil arkada bu yüzden yersem overwatch banı yerim gibi geliyor çünkü adamlar bu hile ya böyle vuruş mu olur dese patlicam gidicek hesabım kaldı ki xantares bile overwatch banı yemiş bi oyuncu oluyor böyle şeyler

face it geç

27 yaşında pc ile büyümüş ve Dota2 7k, cs2 1.1k saat olan birisi olarak sana tavsiyem faceit vb. deneyebilirsin veya oyunu haftadan haftaya drop için oyna. Şahsen rekabetçi oyunları artık oynamıyorum ve çok rahatım, kablosuz set dizdim tertemiz setup ile gta5 hikâyesinde takılıyorum ve çok da sarıyor. CS2'yi salmadan önce bana da vac uyarısı gelmişti saçma sapan şekilde, bir de oyun hile dolu seçkinde 15.5k görüp bıraktım
Haftadan haftaya drop için oynuyorum 2 hesabım var 2sinde de bunlar yaşanıyor 2. hesabım daha yeni diye rozeti falan yok diye hele onda saniyesinde hile damgası yiyorum ölüm maçında tonla bot hesap var hileyle çalışan onları kicklemiyorlar beni kicklemeye çalışıyorlar

polemiğe girme boş yere senin burada yazacakların benim hileyi açıp açmayacağımı belirlemez boşuna yorum yapmayın konuyu açan arkadaşın kafası rahat olsun overwatch banı falan yemez
yersem kaldırabilir miyim

yersem kaldırabilir miyim
yersen kaldıramazsın ama yemezsin overwatch sistemi şuan yok cs2 de yani kimse gidipte biri hile mi diye izleyip oy veremiyor bu kişi hile vesaire diye yemenin tek ihtimali var o da vac vac ban yemen için üçüncü parti yazılım tespit edilmesi lazım kafan rahat olsun ben 70 level içi dolu steam hesabıyla hile açıyorum ban yemiyorum sen hayatta yemezsin boşuna kasma kendini eğlenmene bak

hayatımda denk gelmedi hilesiz oyuncunun bn yediğine faceit de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,073
Üyeler
173,127
Son üye
fikogc
Geri