Neler Yeni

CS2 TürkTelekom Yüksek Ping Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
Herkese iyi forumlar.

Yaklaşık 2 haftadır yüksek ping sorunuyla karşı karşıyayım. CS2'de Face it üzerinden oynuyorken ben ve orada tanıdığım diğer TürkTelekom kullanıcısı olan arkadaşlar 120-150 ping alıyoruz. Turknet ve Superonline kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamıyor. CS2'nin kendi sunucularında sorun yok ama Face it girdiğimizde belirttiğim ping değerleri ile karşı karşıya kalıyoruz. Araştırdığım ve çözüm olabileceğini düşündüğüm bir çok şeyi denedim ama durum aynı. MH'ni 5 kez aradım izah ettim anlayabilecekleri şekilde ama "yapabileceğimiz bir şey yok, 30 TL farkla isterseniz download hızınızı arttıran paket verebiliriz" gibi şeyler söyleyip duruyorlar malumunuz. Perşembe günü indirme gecikmem 30-35, yükleme gecikmem 60-70'ken bugün ki değerler bunlar.
Arkadaşım Exit-Lag kullanarak bu durumun önüne geçiyor ama o da paralı. Ben ilk başlarda GoodbyeDPI ile birnevi üstesinden gelmiştim bu durumun işe yarıyordu ama artık o da işe yaramıyor. Warp deniyim dedim onda da oynarken 2-3 raund da bir oyun bug'a giriyor ve sesler dahil bir çok şey pasif kalıyor. Çözüm olabilecek herhangi bir yönteme razıyım, lütfen yardımcı olun.
Bunlarda karşılaşmış olduğum değerler;
tt11.jpg

tt2.PNG

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Onur
Hangi semt burası değerlerin çok kötü

Top Bottom