Yasin Çınar
80+ Bronze
Dün akşam açtım rankı fakat bugün baktığımda gelmemiş
evet 5 gündür açmak için uğraşıyorum (20 saat bekleme süresi yüzünden)Rekabetçi rankımı açtın?
Bende onla uğraşıyorum şimdi 2 galibiyet yaptım 20 saat dedi 1 galibiyet daha alırsam yarın genemi aynı olay olcak?evet 5 gündür açmak için uğraşıyorum (20 saat bekleme süresi yüzünden)
yok 2+2+2... şeklinde ilerliyor ama bende herhalde bug oldu bir kere 3 kere oynamama izin verdiBende onla uğraşıyorum şimdi 2 galibiyet yaptım 20 saat dedi 1 galibiyet daha alırsam yarın genemi aynı olay olcak?
Çok saçma neden böyle bi sistem var açaba yayok 2+2+2... şeklinde ilerliyor ama bende herhalde bug oldu bir kere 3 kere oynamama izin verdi
herhalde şundan dolayıymış mesela adam çok az oynamış oyunu normal rütbesi de çok düşük adam art arda maçları kazanıyor oyun da onu hileden şüphelendiği için overwatch'a atıyor böyle bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır benceÇok saçma neden böyle bi sistem var açaba ya
CS Durduk yere oyle kuralar getirmezde bari 1 gün olmasaydı süre yaherhalde şundan dolayıymış mesela adam çok az oynamış oyunu normal rütbesi de çok düşük adam art arda maçları kazanıyor oyun da onu hileden şüphelendiği için overwatch'a atıyor böyle bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır bence
gelmemiş ranklarda açık
evet çok fazla bekleme süresi 5 gün sürüyor rank açmak keşke 2-3 günde halledebilseydikCS Durduk yere oyle kuralar getirmezde bari 1 gün olmasaydı süre ya
Edit: Gelmişgece 1 de yatan arkadaşı kaldırmaya çalışıyom bakmak için
böyle bırakmazlar herhalde 10 ms ile 50 ms arasında uçurum var şuanda karşıma 10 ms adam geliyor ben adamla 1v1 de benim mermi gidene kadar adam çoktan vurmuş oluyor beni sub tickten dolayı veya peeklerken adamdan önce peekliyorum adam cross koymamışken direk kafaya one tap atabiliyor