CS2 YENİDEN DAĞITILDI!

evet 5 gündür açmak için uğraşıyorum (20 saat bekleme süresi yüzünden)
Bende onla uğraşıyorum şimdi 2 galibiyet yaptım 20 saat dedi 1 galibiyet daha alırsam yarın genemi aynı olay olcak?

Çok saçma neden böyle bi sistem var açaba ya
herhalde şundan dolayıymış mesela adam çok az oynamış oyunu normal rütbesi de çok düşük adam art arda maçları kazanıyor oyun da onu hileden şüphelendiği için overwatch'a atıyor böyle bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır bence

herhalde şundan dolayıymış mesela adam çok az oynamış oyunu normal rütbesi de çok düşük adam art arda maçları kazanıyor oyun da onu hileden şüphelendiği için overwatch'a atıyor böyle bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır bence
CS Durduk yere oyle kuralar getirmezde bari 1 gün olmasaydı süre ya

böyle bırakmazlar herhalde 10 ms ile 50 ms arasında uçurum var şuanda karşıma 10 ms adam geliyor ben adamla 1v1 de benim mermi gidene kadar adam çoktan vurmuş oluyor beni sub tickten dolayı veya peeklerken adamdan önce peekliyorum adam cross koymamışken direk kafaya one tap atabiliyor

Valve sw'lere yine yatırım yapmamış yüksek ihtimal. Böyle kalırsa zaten yine herkes yan platformlarda devam eder. Müsait bir vakitte ben de Faceit üzerinde deneyceğim.

1694264645022.png

Geri