CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
86
bıçak çıkardım sizce piyasası yükselirmi hemen elimden çıkarıyımmı nerede satabilirim
not:kuzenimle konuştum bıçağın üstünde çok fazla mavilik olduğunu bıçağa ekstra değer kattığını söyledi doğrumu

çıkan bıçak bu

Ekler

• E246227E-BE93-456A-997B-E841AA017851.webp
    E246227E-BE93-456A-997B-E841AA017851.webp
    903.3 KB · Hit: 525
bıçak çıkardım sizce piyasası yükselirmi hemen elimden çıkarıyımmı nerede satabilirim
not:kuzenimle konuştum bıçağın üstünde çok fazla mavilik olduğunu bıçağa ekstra değer kattığını söyledi doğrumu
Şu an piyasası neymiş ki?

Evet doğru reddit te konu aç cs2 sub da oradakiler daha bilgili, csmoney ya da dmarket ten satabilirsin

Hocam CS çok bilmem ama arada Reddit falan okurken karşıma çıkıyor , bildiğim kadarıyla oyuna yeni eklenen değerli nadirlerden biri bu piyasası fena değil Reddit'e gir oradaki sayfalarda forum tarzı yaz oraya detaylı bu işi yapanlar bilgi verir piyasasıyla ilgili hatta bizzat kendileri belki alır senden.

Hocam CS çok bilmem ama arada Reddit falan okurken karşıma çıkıyor , bildiğim kadarıyla oyuna yeni eklenen değerli nadirlerden biri bu piyasası fena değil Reddit'e gir oradaki sayfalarda forum tarzı yaz oraya detaylı bu işi yapanlar bilgi verir piyasasıyla ilgili hatta bizzat kendileri belki alır senden.
hangi gruplara sorabilirim hocam

Kukri guzeldit ama çok pahalı bir bıçak degil. Eğer cs'yi cok oynuyorsan kullanabilirsin. Uzun sürede illaki değeri artıyor çoğu zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri