A App20 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1,041 Dahası Reaksiyon skoru 458 İsim App 17 Nisan 2024 #27 Arkadaşlar herşeyin kuranda geçmesini beklemeyin kuranda cs2 de kutu açmak haram mı diye geçmez ayetlerden kumarın haram olduğunu biliriz buda kumar gibi olduğu için haram deriz
Arkadaşlar herşeyin kuranda geçmesini beklemeyin kuranda cs2 de kutu açmak haram mı diye geçmez ayetlerden kumarın haram olduğunu biliriz buda kumar gibi olduğu için haram deriz
E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 8,161 Dahası Reaksiyon skoru 3,327 İsim Emir 17 Nisan 2024 #28 Heath Ledger yazmış: cevap için teşekkür ederim. para yatırıp demişsiniz de para yatırmıyorum kasaları satıp ordan gelen parayla kasa açıyorum bunu sordum Devamı için tıklayın... Rica ediyorum sonunu okuyun.Şans oyunları haram.Kazanan kaybeden bir tarzda oyun varsa haram diye belirtiliyor
Heath Ledger yazmış: cevap için teşekkür ederim. para yatırıp demişsiniz de para yatırmıyorum kasaları satıp ordan gelen parayla kasa açıyorum bunu sordum Devamı için tıklayın... Rica ediyorum sonunu okuyun.Şans oyunları haram.Kazanan kaybeden bir tarzda oyun varsa haram diye belirtiliyor