csgo KAYBEDİYORUM SÜREKLİ

Ya yeni başladım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küfür edip çıkıyorum
Kardeşim yeni başladıysan tabii kaybedersin bende hep kaybediyordum. Full aim çalış yavaş yavaş gelişeceksin merak etme.

Troll geliyorsa yapman gereken tek şey mutelemek. Ve sen mirage oynuyorsun (açtığın diğer konuda belirtmiştin.) ve takım arkadaşın yok bence Mirage oynama. Çünkü Mirage çok smoke, flash taktikleri gerektiren bir map. Ve ne kadar düşük rankda olursan ol mirage oynayanların çoğu bu taktikleri biliyor, hastasılar. Bana kalırsa Mirage oynayacaksan takım arkadaşı şart. Bir de en basitinden ct'deyken picklememeyi bileceksin. Skor kasmaya çalışma round kazanmaya bak.
@Swords düşük rankta hele hele Mirage'da bomba bilmeden maç kazanmanın imkanı yok. En basitinden A CT ve Stairs smokelarını bileceksin 2 kişi jungle smoke atacak Palace altını yakacaksın adam varsa CT'ye 2 bomba 1 kişi de Side'ı yakacak zaten daha geriye Jungle ve B'de olan adamlar kalır onları da CT'yi kesersin biri Palace'tan Jungle keser (genelde AWP ya da SSG olur) biri de Connector'da bekler raund'u alırsınız.

takım ara. Rankın ne?

@Swords düşük rankta hele hele Mirage'da bomba bilmeden maç kazanmanın imkanı yok. En basitinden A CT ve Stairs smokelarını bileceksin 2 kişi jungle smoke atacak Palace altını yakacaksın adam varsa CT'ye 2 bomba 1 kişi de Side'ı yakacak zaten daha geriye Jungle ve B'de olan adamlar kalır onları da CT'yi kesersin biri Palace'tan Jungle keser (genelde AWP ya da SSG olur) biri de Connector'da bekler raund'u alırsınız.
1 dakika harita bilgisi harita bilgisi çalışmadım ben çıka az harita biliyormuş is flash yerlerini basıl öğrenicem

CS:GO'an zevk alan var mı? Hatta FPS oyunlarının herhangi birinden?
Her seferinde sinirlenmeden, küfretmeden FPS oyunu oynayan çok az gördüm.

1 dakika harita bilgisi harita bilgisi çalışmadım ben çıka az harita biliyormuş is flash yerlerini basıl öğrenicem
Harita bilgisi Aim'den daha çok önem taşıyor yer yer.
İnternette var smoke/flaş taktikleri. Aç izle.

Bir şey anlamadım ama haklısın.

Videolardan.

Ben.

Oyunu akıcı oynayamıyorsan kriz geçirmen büyük ihtimal.

Bir şey anlamadım ama haklısın.
Adım adım anlatayım?
1- A bölgesine CT, Jungle, Stairs smokeları atılır
2- Palace altı ve Side bölgeleri yakılır
3- CT yakılır/2 Granade atılır
4- Bomba kurulur
5- Biri CT keser
6- Biri sniper ile jungle keser
7- Biri Connector bekler
8- Gelen oyuncular öldürülür
9- Raund kazanılır

Geri