Neler Yeni

csgo KAYBEDİYORUM SÜREKLİ

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Aim antremanı yapıyorum 3. Günündeyim geliştim ama rekabetçide sürekli kaybediyorum

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ya yeni başladım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küfür edip çıkıyorum
Bu yüzden asla kazanamazsın.

1614853386948.jpeg

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sen oynuyormunsun abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani
Dostum küfür edip çıkma, sen kendini geliştir zaten kötü takım her zaman gelebilir (SoloQ riski), o yüzden sen kendin nasıl oynadın ona bak, takımla oynamaya çalış gerisini boşver.

Aksi takdirde zamanla toxic olacaksın ve win alma şansın çok daha azalacak.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Aim antremanı yapıyorum 3. Günündeyim geliştim ama rekabetçide sürekli kaybediyorum

Rekabetçi tek kişilik oyun olsaydı herkes kendine göre hamle strateji ve kusursuz olarak kazanırdı. Ama unuttuğun bir şey var takımda 2 kişi yoksa kafadan zaten kazanamazsın neticede takım oyunu. Eğer kendine çok güveniyorsan bireysel oyunlara yönel veya da rekabetçinin 5 kişilik bir döngüden ibaret olduğunu unutmamak gerek. Sen iyi olduğunu dile getiriyorsun ama diğer 4 kişi ? Haydi senin takımı boş ver karşıdaki 5 kişi senden daha iyi oynadığını dile getiriyorsa ? Sadece sen mi oyuncusun ? Sadece senin takımına gelen oyuncular oyuncu mu ? Kendi ekibini kurmazsan zaten yenilmeye mahkumsun hatta iyi oynasan bile f1 yersin. Hile kullanmıyorum beni atıyorlar wh diye cheat diye buna ne demek gerekiyor. Bu benim daha çok asabımı bozuyor bileğimle oynamama rağmen.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sürekli kaybedğiyorum takım trol çıkıyor neden ?

bana göre sadece benim kazanmam lazım
Troll geliyorsa yapman gereken tek şey mutelemek. Ve sen mirage oynuyorsun (açtığın diğer konuda belirtmiştin.) ve takım arkadaşın yok bence Mirage oynama. Çünkü Mirage çok smoke, flash taktikleri gerektiren bir map. Ve ne kadar düşük rankda olursan ol mirage oynayanların çoğu bu taktikleri biliyor, hastasılar. Bana kalırsa Mirage oynayacaksan takım arkadaşı şart. Bir de en basitinden ct'deyken picklememeyi bileceksin. Skor kasmaya çalışma round kazanmaya bak.

HknGokse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan Gökşen
Gel 1.6 girelim senle dereceli maç

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru