Kaldırır aslında,biraz düşük sistem isteyen kaliteli oyunları araştırsanız bulursunuz.HOcam PC başka bir şey kaldırmıyor
Tanındık yokihayatta her zaman kazanamayız. Bu arada her maçtan önce 15 dk aimbotz çalış. Tanıdıkla gir yoksa %60 kaybedersin.
Düşükde oynuyorumcs kaç fps ki
Bu yüzden asla kazanamazsın.Ya yeni başladım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küfür edip çıkıyorum
Dostum küfür edip çıkma, sen kendini geliştir zaten kötü takım her zaman gelebilir (SoloQ riski), o yüzden sen kendin nasıl oynadın ona bak, takımla oynamaya çalış gerisini boşver.Sen oynuyormunsun abi
Nasıl yani
oynuyorumSen oynuyormunsun abi
Nasıl yani
Aim antremanı yapıyorum 3. Günündeyim geliştim ama rekabetçide sürekli kaybediyorum
novaRANK ?
Troll geliyorsa yapman gereken tek şey mutelemek. Ve sen mirage oynuyorsun (açtığın diğer konuda belirtmiştin.) ve takım arkadaşın yok bence Mirage oynama. Çünkü Mirage çok smoke, flash taktikleri gerektiren bir map. Ve ne kadar düşük rankda olursan ol mirage oynayanların çoğu bu taktikleri biliyor, hastasılar. Bana kalırsa Mirage oynayacaksan takım arkadaşı şart. Bir de en basitinden ct'deyken picklememeyi bileceksin. Skor kasmaya çalışma round kazanmaya bak.sürekli kaybedğiyorum takım trol çıkıyor neden ?
bana göre sadece benim kazanmam lazım