Neler Yeni

CSGO Oynarken Ekranda Bozulmalar Oluyor

eyp.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eyüp
Arkadaşlar 5 gün önce yeni sistem topladım Apu r5 3400g , 16 gb ram , 240gb ssd , 144hz monitör. monitörü ilerde ekran kartı alıp 144hz yaparım diye almıştım fakat hdmi kabloyla 144hz almayı başardım. Tüm oyunlarda akıcı ve bozulmalar olmadan oynarken CSGO'da ekrana değişik şeyler oluyor (örneğin monıtorün bi kısmı saydam şekilde yeşil ,mavi ve kırmızı noktalar ve kesitler çıkıyor) ve gidiyor 1 saniyeden az oluyor ama çok rahatsız ediyor. nasıl düzeltebilirim?

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Merhaba konuyla alakasız ama hdmi kablo ile ben 1920-1080 de 60hz nin üstüne çıkamıyorum sadece 1024-768 e aldığımda 120hz ye kadar veya 800-600 de 144hz e çıkabiliyorum hdmi kablonuzun markasını biliyormusunuz yada özelliklerini ?

eyp.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eyüp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba konuyla alakasız ama hdmi kablo ile ben 1920-1080 de 60hz nin üstüne çıkamıyorum sadece 1024-768 e aldığımda 120hz ye kadar veya 800-600 de 144hz e çıkabiliyorum hdmi kablonuzun markasını biliyormusunuz yada özelliklerini ?

bu monitörün içinde geldi ama valorant gta vs. 144 hz ama csgo'da 120hz gibi geliyor.

Senin söylediğin çözünürlükler csgo mu yoksa windows mu?

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut

bu monitörün içinde geldi ama valorant gta vs. 144 hz ama csgo'da 120hz gibi geliyor.

Senin söylediğin çözünürlükler csgo mu yoksa windows mu?
Windowsta oluyor normalde displayport kablom var ama şuan monitörümü laptopa bağlayarak kullanıyorum o yüzden hdmi ile kullanmam gerekiyor evde 2 tane hdmi vardı ama ikisinide denediğimde 1920-1080 de 60 hz yi geçemiyorum windows ve oyun içinde de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsta oluyor normalde displayport kablom var ama şuan monitörümü laptopa bağlayarak kullanıyorum o yüzden hdmi ile kullanmam gerekiyor evde 2 tane hdmi vardı ama ikisinide denediğimde 1920-1080 de 60 hz yi geçemiyorum windows ve oyun içinde de
ben yeni konu açıyım en iyisi meşgul etmiyim sizi de. 1 kere açmıştım ama hiç cevap gelmeyince silmek zorunda kaldım

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

ben yeni konu açıyım en iyisi meşgul etmiyim sizi de. 1 kere açmıştım ama hiç cevap gelmeyince silmek zorunda kaldım
Yüksek ihtimalle monitörün hdmi portuyla alakalı

eyp.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eyüp

Ekler

• Screenshot_20210523-194258_Chrome.jpg
    Screenshot_20210523-194258_Chrome.jpg
    284.5 KB · Hit: 32

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
başka bir forum sitesinde konu açmıştım ama hdmi yi yanlış yazdım diye 1 hafta yasak yemiştim tahmin etmişsinizdir zaten forumu :D o yüzden cevap yazamadım konunun altına yazılanlara ama bir kaç kişi intel laptoplarda hdmi ile 60 hz destekliyor gibi bir şey ler yazmışlardı tam da hatırlayamıyorum şuan

eyp.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eyüp
ama tek csgo yapıyor yani valorantı aralıksız 6 saate yakın oynadım hiç yapmadı

başka bir forum sitesinde konu açmıştım ama hdmi yi yanlış yazdım diye 1 hafta yasak yemiştim tahmin etmişsinizdir zaten forumu :D o yüzden cevap yazamadım konunun altına yazılanlara ama bir kaç kişi intel laptoplarda hdmi ile 60 hz destekliyor gibi bir şey ler yazmışlardı tam da hatırlayamıyorum şuan
bilmiyorum ama laptopun fazla iyi değilse 144hz olsada fark etmez

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
ama tek csgo yapıyor yani valorantı aralıksız 6 saate yakın oynadım hiç yapmadı

bilmiyorum ama laptopun fazla iyi değilse 144hz olsada fark etmez
cs go da 250 fps civarı alıyorum -o yüzden 144 hz çok önemli şuan benim için

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Malum site :D:D hocam dediğim gibi hdmi portundandır laptop olduğu için

Top Bottom