1 level atladığıda haftalık garanti 1 item düşer. Bu olayı daha da açmak gerekirse çarşambaları bonus tp verir belirli bir tğ için geçerli yaklaşık 10000 tp normalde aldığın xpnin 3 katını da sana bonus olarak verir 10000 tpden sonra bonus vermez ve daha da tp almaya devam edersen sana azaltılmış tp verir (Mesela rekabetçi maç kazandığın zaman 480 tp verir fakat sen çok falza rekabetçi maç oynayıp tplerini aldıysan maç sonu 80 tp (azaltılmış) gibisinden verir) onun dışında 1 haftada 1-7 arası item düşürme olasılığın vardır.Arkadaşlar hafta içi item düşmüyor neden ya da bana öyle geliyor mu haftasonu geliyor mesela
Vaayy dostum adamsın1 level atladığıda haftalık garanti 1 item düşer. Bu olayı daha da açmak gerekirse çarşambaları bonus tp verir belirli bir tğ için geçerli yaklaşık 10000 tp normalde aldığın xpnin 3 katını da sana bonus olarak verir 10000 tpden sonra bonus vermez ve daha da tp almaya devam edersen sana azaltılmış tp verir (Mesela rekabetçi maç kazandığın zaman 480 tp verir fakat sen çok falza rekabetçi maç oynayıp tplerini aldıysan maç sonu 80 tp (azaltılmış) gibisinden verir) onun dışında 1 haftada 1-7 arası item düşürme olasılığın vardır.
rica ederim kralVaayy dostum adamsın