Benimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
seçkin silverBenimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
30-40 fps de Keles 2 wowNisanda oyunu bırakmadan önce nova3 dü en yüksek rütbem ise keleş 2 oldu daha da üstüne çıkamadım 8 yıllık laptopta 30 40fps de maks bu tabi ki benim de kötü oynayışım da olabilir
Uff faceit daha zor geliyor banaSupreme, Faceit LVL 5, ama bıraktım artık .
Türklerle girince çok fazla kickleniyorum tek başıma girince de ruslar çok geliyor troll yapıyorlar bu yüzden bıraktım30-40 fps de Keles 2 wow
Dmg/Çift keleşBenimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
Yav Rus sesi duymaktan bıktım adamalr aralıksız konusuyor gürültü kirliliğiTürklerle girince çok fazla kickleniyorum tek başıma girince de ruslar çok geliyor troll yapıyorlar bu yüzden bıraktım