Can...
80+ Platinum
indirim olmaz tam tersi B(indirim) olurcsgo ücretsiz 250 TL olan bi paketi var onu mu almak lazım. bide indirim olur mu beklesek mi acaba
indirim olmaz tam tersi B(indirim) olurcsgo ücretsiz 250 TL olan bi paketi var onu mu almak lazım. bide indirim olur mu beklesek mi acaba
aldım ya şimdi normalde oynamıyomda iyi olur belki diye aldım dursunindirim olmaz tam tersi B(indirim) olur
Level sıfırlanınca tekrardan gidiyor o. Kalıcı prime için satın alman gerekiyor.Çok alakasız fakat şimdi ben oyunu 20 seviye barajını aşıp prime yükselmiştim, gelecek güncelleme ile hesabım hala prime olarak kalır mı acaba.
Leveli neden sıfırlasınlar ki.Level sıfırlanınca tekrardan gidiyor o. Kalıcı prime için satın alman gerekiyor.
Ben bekliyorum zaten aktif olarak kapsül yatırımlarım varhocam konu ile alakasız ama satsammı yoksa daha fazla yükselmeini beklesemmi
40 leveli geçince tekrar 0'a dönüyor.Leveli neden sıfırlasınlar ki.
O zaman 40 level olmam.40 leveli geçince tekrar 0'a dönüyor.
Olmamak için oynamaman gerek o nasıl mantıkO zaman 40 level olmam.
Azar azar oynarım. Zaten envanteri satsam 500 lira para çıkar, belki alırım.Olmamak için oynamaman gerek o nasıl mantık
EinsteinO zaman 40 level olmam.
40level olunca direk yapmıyor diye biliyorum ben sizin çıkan butona tıklamanız lazım üstüne üstlük böyle bir şey yok diye biliyorum azcık forumlara baktım herkes yok diyor steamdan baktım bu yazıyor üstüne üstlük öyle bir şey yokOlmamak için oynamaman gerek o nasıl mantık
bekletebilirsiniz ama revolution şu an için yükselmez diye tahmin ediyorum ben sonuçta sıcak bi etkinlik millette zibilyon tane kasası var o yüzden satın bence onun yerine başka kasalara bakabilirsiniz bence ben clutch 2 kasası almıştım 10şubatta 8.85e şuan 13tl ya da belki tahminim yanlış çıkar yükselir bilinmez ama ben düşer taraftarıyım o kasanın fiyatının önceki sene eldiven kasası yanlış hatırlamıyorsam 20tl felandı şuan bi baktım 77tl şoka girdimhocam konu ile alakasız ama satsammı yoksa daha fazla yükselmeini beklesemmi