Neler Yeni

CSGO SEÇKİN ALINIR MI

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,584
İsim
Oğuz
40level olunca direk yapmıyor diye biliyorum ben sizin çıkan butona tıklamanız lazım üstüne üstlük böyle bir şey yok diye biliyorum azcık forumlara baktım herkes yok diyor steamdan baktım bu yazıyor üstüne üstlük öyle bir şey yok

Seçkin Durumu'nu hesabımdan kaldırabilir miyim?
Hayır. Hesabınızdan Seçkin Durumu'nu kaldıramazsınız.
O zaman 40 level olmam.
CSGO'dan zaten satın almadan seçkin olma durumu kalkmıştı. 2020 öncesinde 20 leveli geçip seçkin olan tüm hesaplar seçkin sayıldı ve para ödemelerine gerek kalmadı, bu arkadaşın da öyle olabilir büyük ihtimal. Şu an 20 leveli geçse bile item düşüremiyor, seçkin hesaplarla oynayamıyor zaten.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CSGO'dan zaten satın almadan seçkin olma durumu kalkmıştı. 2020 öncesinde 20 leveli geçip seçkin olan tüm hesaplar seçkin sayıldı ve para ödemelerine gerek kalmadı, bu arkadaşın da öyle olabilir büyük ihtimal. Şu an 20 leveli geçse bile item düşüremiyor, seçkin hesaplarla oynayamıyor zaten.
Hocam o zaman seçkine yükseltmiştim. Bu seçkin hesap elimden gider mi şimdi. Seviyem 22. Seçkin yapıp salmıştım oyunu.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ben sizin demek istediğinizden o 2020 öncesinde 20lvli geçip prime olan o arkadaşın 40lvl olunca primeının gideceğini dediğinizi anladım ben o yüzden öyle dedim yoksa şuan olmadığını bende biliyorum benim hesabımda 21lvl olup öyle prime oldu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,584
İsim
Oğuz
Hocam o zaman seçkine yükseltmiştim. Bu seçkin hesap elimden gider mi şimdi. Seviyem 22. Seçkin yapıp salmıştım oyunu.
Tamam o zaman hesabın kalıcı seçkin olmuş zaten, satın almana gerek kalmıyor sıfırlansa da.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom