pc ustasi1
80+ Silver
ayn birader bıktık ya bi insan gibi konuşamıyolargavur forumu işte bura argolu konuşuyolar sürekli
ayn birader bıktık ya bi insan gibi konuşamıyolargavur forumu işte bura argolu konuşuyolar sürekli
ayn ya konu açıyorum oyun önerisi diye biri bana pubg diyo lan sen kimsin bana akıl veriyosun gidip kendim bulamıyommuayn birader bıktık ya bi insan gibi konuşamıyolar
SEN ADAMSIN VARYA onuda banlattırcam lan lı lunlu konuşmasın bidaha burası abdullah abinin forumuayn ya konu açıyorum oyun önerisi diye biri bana PUBG diyo lan sen kimsin bana akıl veriyosun gidip kendim bulamıyommu
Lan lı kim konuşuyor ya silin derhal konuyuSEN ADAMSIN VARYA onuda banlattırcam lan lı lunlu konuşmasın bidaha burası abdullah abinin forumu
başlıkta lan var görmedinmi bu insanlarda iyice artıkLan lı kim konuşuyor ya silin derhal konuyu
KRALLLLLLLSEN ADAMSIN VARYA onuda banlattırcam lan lı lunlu konuşmasın bidaha burası abdullah abinin forumu
oy neysin sen müq olmuş bu arada büyük harfle yazmış gördün demi başlıktaKRALLLLLLL
GÜNDE SADECE 4 SAAT UYKU
DÖRT BİR YANI HAİN DOLU
YORGUN BİTKİN AMA PES ETMEYEN BİR BEDEN
HAKKINI ÖDEYEMEYİZ REİS
YORULDUN BİLİYORUZ AMA
BU DAVA SENSİZ OLMAZ REİS
cevap versene noldu sustunbi cs serveri açtım vds den vs_lan 0 yapmama rağmen giremiyorum portu falan da açtım anlayamadım yardım eder misiniz
oy neysin sen müq olmuş bu arada büyük harfle yazmış gördün demi başlıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:
üfff üff müq olmuş eline sağlık
o deilde bunu yapcağımıza çocuğa yardımmı etseküfff üff müq olmuş eline sağlık
konuyu açan çocuk demio deilde bunu yapcağımıza çocuğa yardımmı etsek
evtkonuyu açan çocuk demi
ben cs den ne anlarım
valocuyum ben