csgo skinimi nasıl hızlıca satabilirim

Reaksiyon skoru
453
skinimi nasıl hızlıca nakite çevirebilirim bynogame e koydum fakat az aşınmış olduğu için diğerlerine göre pahalı kalıyor ne önerebilirsiniz
steam satış fiyatı 1000 lerde dolaşıyor

Ekler

• Screenshot_20230112_125923_Steam.jpg
    Screenshot_20230112_125923_Steam.jpg
    423.5 KB · Hit: 87
skinimi nasıl hızlıca nakite çevirebilirim bynogame e koydum fakat az aşınmış olduğu için diğerlerine göre pahalı kalıyor ne önerebilirsiniz
Hocam steamde satmaktan başka çaren yok bynogame cart curt uğraştiriyor ayni zamana denk gelir

Hocam steamde satmaktan başka çaren yok bynogame cart curt uğraştiriyor ayni zamana denk gelir
hocam nakite çevirmek istiyorum paraya ihtiyacım var oyun hediye etsem o da yorucak biraz ama onu da deneyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nakite çevirmek istiyorum paraya ihtiyacım var oyun hediye etsem o da yorucak biraz ama onu da deneyebilirim
referansım yok o da sıkıntı olabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

referansım yok o da sıkıntı olabilir
Facebook gruplarında aracı ile %75 orandan rahat satarsınız.

400 500 olsa komisyonsuz alirdimda 1kda cok fazla

Ürün örnekleri veriyorum 80 tl mi 75 yaz

by no game ölü fiyata alıyor steamda sat ama cüzdan kodu olarak düşer haberin olsun

Geri