CSGO VS CS1.6 Hangisi KAZANIR

hangisi

• csgo

Oylar: 28 80.0%
  • cs1.6

Oylar: 7 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    35
Biri 2000 diğeri 2012 yılında çıkmış. Bunlardan birini seçin yerine "çıkış yılına göre değerlendirip" bunlardan birini seçin demek daha mantıklı olur.

Çıkış yılını baz alırsak kesinlikle 1.6, GO'dan daha başarılı ve iyi bir oyundu.

Cs1.6 da hile yok diyorsan cs1.6 oynamıyorsundur ama doğru csgo ya göre daha iyi. Bu arada tabii ki csgo daha iyi.
Evet cs 1.6'da da hile var fakat şuan ki kitlesi o kadar rezalet ki. 2 el üst üste hs attığın an hile diye ağlamaya başlıyorlar.
Oyunumu Steamdan almama rağmen her girdiğim sw'de max 5. roundda TW çağırılıyorum gitmezsem de ban yiyorum. Halbuki hiçbir serverin admini oyunu okumayı bilmiyor. Çoğusu nasıl ses kasılacağını, radarın nasıl kullanılacağından aciz.
Geçenlerde Sırf bu yüzden oyunu bıraktım.

Biri 2000 diğeri 2012 yılında çıkmış. Bunlardan birini seçin yerine "çıkış yılına göre değerlendirip" bunlardan birini seçin demek daha mantıklı olur.

Çıkış yılını baz alırsak kesinlikle 1.6, GO'dan daha başarılı ve iyi bir oyundu.
kanka zaten mekanik anlamında kıyaslamak doğru olmaz ortamı toxic kitlesi başarısı fakan

CS 1.6 kaç senesinin yapımı internet kafeler 😍
CS 1.6'da 10K-15K saat oynamam var.
CS:GO'da 2500 saat var.
1.6 çok ayrı bir şey verdiği tadı hiçbir oyun veremez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri