The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Reyna mainim isteyen eklesin 
Reynanın yasuo tadı vermesiCs go Mermi 2.5 lira valorant ejderhadan alev çıkarıyorum abi
Sova mı! Iy pis herif seni illa insanları göreceksin, görerek oyun mu oynanır yav, ses kasacaksın tahmin edeceksin he bir de kulaklığı ters taktıysan geçmiş olsunHocam bana öyle demeyin! 30 fps cs ile max nova 3 oldum kafayı yedim saldım. Artık valoda 50 fps alıyorum xD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sova çizgisini koruyor. SOVA ADAMDIR!
kullanmayı bilen için çok op karakter ciddenBreach'i nedensiz yere nerflediler sanırım, eskiden çok daha güçlüydü Skilleri.
Şşş, Rito yaptı elbette bozuk karakter olacaktı.Reynanın yasuo tadı vermesi
giremediler.Bakarız bi' ara.
Oyunda aslında tüm karakterler kolay denilebilecek türden, yeni karakter gelmiş 4 tane yeni arkadaş edineyimde onlarla girip öğrenem bari. Çok kötüyüm oyunda şş.beyler raze kolay bir karakter ama iyi oynuyosan en iyi karakterdir
knka plat 1 den düşme gold 2 yim girersen beklerimOooo hayalet rankın nePlatsan gireriz plat 2 yim sova, cypher mainim
![]()
aga günde kaç saat oynuyosunuz ben baya iyiyim oyunda ama hala demir1 deyimOooo hayalet rankın nePlatsan gireriz plat 2 yim sova, cypher mainim
![]()
5 6aga günde kaç saat oynuyosunuz ben baya iyiyim oyunda ama hala demir1 deyim![]()
1-2 saat.aga günde kaç saat oynuyosunuz ben baya iyiyim oyunda ama hala demir1 deyim![]()