Hayırkarakter alinir mi ? suan galiba zirvelerindeler
Nasıl oluyo o
Böyle olacağı belliydi çünkü fazla hype oldu. CS2 için çok fazla skinlere yatırım yaptılar ama çoğu kişinin elinde patlayacak. Evet belli başlı bıçak, skin vs. yine değerlenecek veya aldığı hype'ı koruyacak. Yatırım yapan Paris'e yapsın.Belki arada uzun süredir yapanlar da vardır. Ve millet satıyor ben de satmalıyım diyenler de vardır
Böyle olması daha iyi. Yatırımdan anlamayan “çıkarcılar” büyük zarar edip piyasadan çekilmiş olur.Böyle olacağı belliydi çünkü fazla hype oldu. CS2 için çok fazla skinlere yatırım yaptılar ama çoğu kişinin elinde patlayacak. Evet belli başlı bıçak, skin vs. yine değerlenecek veya aldığı hype'ı koruyacak. Yatırım yapan Paris'e yapsın.
M4a1 night terrorArkadaşlar bi 100-120lira kaldı hesapta. Deagle , AWP , AK ve m4a1 kullanıyorum sizce ne alayım?
M4a1 night terror
Deagle bronz deko
Ak slate
Awp atheris
m4a1s oynuyorsan printstream olabilirSizin de fikrinizi alayım, steamde 2-3k bandında gezen itemlerden bunu al dediğiniz var mı?
Neon devrimi fnyi gözüme kestirdim.
aslında 3 tokenli bileti alıp kutuları bekletesim vardı ama bilemedim yada kutuları satıp kapsülm4a1s oynuyorsan printstream olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 lira var fiyatlar hazır düşüşteyken antwerp imza mı alsam yoksa majörü mü beklesem çok arada kaldım majör zamanı da düşer mi imzalar yoksa artar mı
Oynamak için alıyorsan istediğini alabilirsinHocam slate aldım bi 50 lira kaldı bronz deco az aşınmış 20 fn 40. Direkt fn mi alayım usps falan da bakayım mı sence?
yeni çıkan paket ve majorun gelmesi nedeniyle pazarın düşeceğini bilen birisi, envanterini bozdurup fiyatlar dibi görünce tekrar envanterini diziyor. Düzgün yatırım yapmak item alıp beklemek değildir.Düzgün yatırım yapan kişiler 3-5 günde yeter bu kadar demez. Yeter bu kadar diyenler genelde yatırım yapmayı bilmeyip, risk alamayanlar.
Sadece söylediği şeye cevap olarak yazdım. Majöre çok yakın bir zamanda yükselmeye başlayan itemleri görüp yatırım yapmaya çalışanlar için söylüyorum, item fiyatları zaten düşecekti. Ayrıca evet yatırım dediğin şey bekletmek dışında bir şey de değildir. Satıp, dibi gördüğü zamanlar tekrar almasan, sadece bekletsen bile her türlü kar ediyorsun. Yok major gelmiş de operasyon gelecekmiş de. Bu dönemler boyunca satmayıp elinde tutsan bile bu dönemler bitince tekrar yükselecek. Ayrıca bu CSGO piyasasında herkes bir halt biliyormuş gibi konuşur zaten. Bu piyasada her türlü yatırımcı var. Bir yatırımcının önerdiğinin tam tersini öneren başka yatırımcılar da var.yeni çıkan paket ve majorun gelmesi nedeniyle pazarın düşeceğini bilen birisi, envanterini bozdurup fiyatlar dibi görünce tekrar envanterini diziyor. Düzgün yatırım yapmak item alıp beklemek değildir.