Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hala deli gibi düşüyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1682447075670.png

Nays ile 440 TL.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
karakter alinir mi ? suan galiba zirvelerindeler
Hayır

Hala deli gibi düşüyor :D

Alıntıyı görüntüle
Nays ile 440 TL.
Nasıl oluyo o

Envanter dizmeyi düşünen varsa:

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
Belki arada uzun süredir yapanlar da vardır. Ve millet satıyor ben de satmalıyım diyenler de vardır
Böyle olacağı belliydi çünkü fazla hype oldu. CS2 için çok fazla skinlere yatırım yaptılar ama çoğu kişinin elinde patlayacak. Evet belli başlı bıçak, skin vs. yine değerlenecek veya aldığı hype'ı koruyacak. Yatırım yapan Paris'e yapsın.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Böyle olacağı belliydi çünkü fazla hype oldu. CS2 için çok fazla skinlere yatırım yaptılar ama çoğu kişinin elinde patlayacak. Evet belli başlı bıçak, skin vs. yine değerlenecek veya aldığı hype'ı koruyacak. Yatırım yapan Paris'e yapsın.
Böyle olması daha iyi. Yatırımdan anlamayan “çıkarcılar” büyük zarar edip piyasadan çekilmiş olur.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Arkadaşlar bi 100-120lira kaldı hesapta. Deagle , AWP , AK ve m4a1 kullanıyorum sizce ne alayım?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,425
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sizin de fikrinizi alayım, steamde 2-3k bandında gezen itemlerden bunu al dediğiniz var mı?
Neon devrimi fnyi gözüme kestirdim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Sizin de fikrinizi alayım, steamde 2-3k bandında gezen itemlerden bunu al dediğiniz var mı?
Neon devrimi fnyi gözüme kestirdim.
m4a1s oynuyorsan printstream olabilir

200 lira var fiyatlar hazır düşüşteyken antwerp imza mı alsam yoksa majörü mü beklesem çok arada kaldım majör zamanı da düşer mi imzalar yoksa artar mı

m4a1s oynuyorsan printstream olabilir

200 lira var fiyatlar hazır düşüşteyken antwerp imza mı alsam yoksa majörü mü beklesem çok arada kaldım majör zamanı da düşer mi imzalar yoksa artar mı
aslında 3 tokenli bileti alıp kutuları bekletesim vardı ama bilemedim yada kutuları satıp kapsül

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam slate aldım bi 50 lira kaldı bronz deco az aşınmış 20 fn 40. Direkt fn mi alayım usps falan da bakayım mı sence?
Oynamak için alıyorsan istediğini alabilirsin

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Düzgün yatırım yapan kişiler 3-5 günde yeter bu kadar demez. Yeter bu kadar diyenler genelde yatırım yapmayı bilmeyip, risk alamayanlar.
yeni çıkan paket ve majorun gelmesi nedeniyle pazarın düşeceğini bilen birisi, envanterini bozdurup fiyatlar dibi görünce tekrar envanterini diziyor. Düzgün yatırım yapmak item alıp beklemek değildir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
yeni çıkan paket ve majorun gelmesi nedeniyle pazarın düşeceğini bilen birisi, envanterini bozdurup fiyatlar dibi görünce tekrar envanterini diziyor. Düzgün yatırım yapmak item alıp beklemek değildir.
Sadece söylediği şeye cevap olarak yazdım. Majöre çok yakın bir zamanda yükselmeye başlayan itemleri görüp yatırım yapmaya çalışanlar için söylüyorum, item fiyatları zaten düşecekti. Ayrıca evet yatırım dediğin şey bekletmek dışında bir şey de değildir. Satıp, dibi gördüğü zamanlar tekrar almasan, sadece bekletsen bile her türlü kar ediyorsun. Yok major gelmiş de operasyon gelecekmiş de. Bu dönemler boyunca satmayıp elinde tutsan bile bu dönemler bitince tekrar yükselecek. Ayrıca bu CSGO piyasasında herkes bir halt biliyormuş gibi konuşur zaten. Bu piyasada her türlü yatırımcı var. Bir yatırımcının önerdiğinin tam tersini öneren başka yatırımcılar da var.
Kısa yoldan CS'de yatırım dediğin olay bekletmekten başka bir şey değildir, yıllardır tek yaptığım beklemek.

Berkant29

80+
@Matt Murdock hocam sizce piyasa geri çıkacak mı? Ben yatirimci degilim oyundan dusen skin vs var. 800 tl-900tl civari ederken satmadim, zamanim olmadi daha dogrusu, simdi baktim dusmus piyasa saglam dusmus. Clutch 32 idi 17 diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,554
Üyeler
164,695
Son üye
Fikouu
Top Bottom