1-oyun yine ücretsiz olcakHocam 2 sorum var
1-) Hiç seçkin satın almadım. Eğer satın alırsam Cs 2 ücretsiz mi olacak yoksa ona da mı ekstra ücret ödenecek ?
2-) Seçkin almadan oynadığım için maç sonunda çıkan kasaları açma hakkım olmuyordu. Şimdi satın alırsam geçmişteki tüm kasalar görülecek mi yoksa sıfırdan mı başlamış olacak ?
2000-2500TL Skin var, satıp bıçak yada eldiven almak mantıklı olur mu?M4a1 night terror
Deagle bronz deko
Ak slate
Awp atheris
E Sende Kaşınmışsın BirazBen sattım envanteri kasa açtım bir şey çıkmad ıdflşhdflşh -1.7k zarar temiz.
Valla boş kafa yoruyordu sattım bastım hepsini en azından bir kırmızı item çıkar o bile çıkmadı.E Sende Kaşınmışsın Biraz
Ben bekleyerek kar elde edemezsin demedim, bekleten kişi doğru yatırımı değil garanti yatırımı yapmış olur. Turnuva, operasyon öncesi gibi düşüşleri değerlendirip daha fazla kar elde etmek doğru yatırıma girer.Sadece söylediği şeye cevap olarak yazdım. Majöre çok yakın bir zamanda yükselmeye başlayan itemleri görüp yatırım yapmaya çalışanlar için söylüyorum, item fiyatları zaten düşecekti. Ayrıca evet yatırım dediğin şey bekletmek dışında bir şey de değildir. Satıp, dibi gördüğü zamanlar tekrar almasan, sadece bekletsen bile her türlü kar ediyorsun. Yok major gelmiş de operasyon gelecekmiş de. Bu dönemler boyunca satmayıp elinde tutsan bile bu dönemler bitince tekrar yükselecek. Ayrıca bu CSGO piyasasında herkes bir halt biliyormuş gibi konuşur zaten. Bu piyasada her türlü yatırımcı var. Bir yatırımcının önerdiğinin tam tersini öneren başka yatırımcılar da var.
Kısa yoldan CS'de yatırım dediğin olay bekletmekten başka bir şey değildir, yıllardır tek yaptığım beklemek.
Bana Atsaydın Kafan yorulmazdıValla boş kafa yoruyordu sattım bastım hepsini en azından bir kırmızı item çıkar o bile çıkmadı.
Hocam trade banı vardı. Siteye ya da direkt satacaktım. Sadece pazarda satabiliyorum diye öyle bir şey yaptım.Bana Atsaydın Kafan yorulmazdı
ya batıcaz ya çıkıcaz diyosun yani hocam bence bıçak kasası açma bu arada bıçak kasaları genelde katlatmıyor başka kasalar açsan daha iyiben riske girecem siteden 100 dolarlık bıçak kasasından 5 tane açacam yada 250 doalrlık bıçak kasasından 2 tane açacam. Cs 2 çıkınca fiyatlar 2 ye katlarsa baya karda olacam
kasada sadece bıçak olunca değer yaw. 270 likten 2 tane açarım galiba 1 ay sonra da 100 lükten açarımya batıcaz ya çıkıcaz diyosun yani hocam bence bıçak kasası açma bu arada bıçak kasaları genelde katlatmıyor başka kasalar açsan daha iyi