Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ben sattım envanteri kasa açtım bir şey çıkmad ıdflşhdflşh -1.7k zarar temiz.

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Hocam 2 sorum var
1-) Hiç seçkin satın almadım. Eğer satın alırsam Cs 2 ücretsiz mi olacak yoksa ona da mı ekstra ücret ödenecek ?
2-) Seçkin almadan oynadığım için maç sonunda çıkan kasaları açma hakkım olmuyordu. Şimdi satın alırsam geçmişteki tüm kasalar görülecek mi yoksa sıfırdan mı başlamış olacak ?
1-oyun yine ücretsiz olcak
2-aldığın kasalara bi şey olmaz açarsın seçkin olduktan sonrada

Keremyn_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Dönmez
100 liraya aldığım skin şuan 250 lira daha 1 gün oldu çıkalı. Daha da çıkıcağını düşünüyorum battle scared muazzam görünüyo . YTD

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-26 110225.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-26 110225.png
    276.3 KB · Hit: 74

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Sadece söylediği şeye cevap olarak yazdım. Majöre çok yakın bir zamanda yükselmeye başlayan itemleri görüp yatırım yapmaya çalışanlar için söylüyorum, item fiyatları zaten düşecekti. Ayrıca evet yatırım dediğin şey bekletmek dışında bir şey de değildir. Satıp, dibi gördüğü zamanlar tekrar almasan, sadece bekletsen bile her türlü kar ediyorsun. Yok major gelmiş de operasyon gelecekmiş de. Bu dönemler boyunca satmayıp elinde tutsan bile bu dönemler bitince tekrar yükselecek. Ayrıca bu CSGO piyasasında herkes bir halt biliyormuş gibi konuşur zaten. Bu piyasada her türlü yatırımcı var. Bir yatırımcının önerdiğinin tam tersini öneren başka yatırımcılar da var.
Kısa yoldan CS'de yatırım dediğin olay bekletmekten başka bir şey değildir, yıllardır tek yaptığım beklemek.
Ben bekleyerek kar elde edemezsin demedim, bekleten kişi doğru yatırımı değil garanti yatırımı yapmış olur. Turnuva, operasyon öncesi gibi düşüşleri değerlendirip daha fazla kar elde etmek doğru yatırıma girer.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ben 4 gün önce envanter dizdim keşke 2 3 gün bekleseymişim şu an 200 TL zarardayım umarım uzun vadede kar ettirir

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bana Atsaydın Kafan yorulmazdı :D
Hocam trade banı vardı. Siteye ya da direkt satacaktım. Sadece pazarda satabiliyorum diye öyle bir şey yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Envanter 1.7k ediyordu ama ben maks 1kya kurmuşturum sitelerden vs.

Cihangir

80+ Gold
ben riske girecem siteden 100 dolarlık bıçak kasasından 5 tane açacam yada 250 doalrlık bıçak kasasından 2 tane açacam. Cs 2 çıkınca fiyatlar 2 ye katlarsa baya karda olacam

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
ben riske girecem siteden 100 dolarlık bıçak kasasından 5 tane açacam yada 250 doalrlık bıçak kasasından 2 tane açacam. Cs 2 çıkınca fiyatlar 2 ye katlarsa baya karda olacam
ya batıcaz ya çıkıcaz diyosun yani hocam :D bence bıçak kasası açma bu arada bıçak kasaları genelde katlatmıyor başka kasalar açsan daha iyi

Cihangir

80+ Gold
ya batıcaz ya çıkıcaz diyosun yani hocam :D bence bıçak kasası açma bu arada bıçak kasaları genelde katlatmıyor başka kasalar açsan daha iyi
kasada sadece bıçak olunca değer yaw. 270 likten 2 tane açarım galiba 1 ay sonra da 100 lükten açarım

Top Bottom