Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bence iyi etmişsin. Ben elimdeki kasaları şu anda tutuyorum ve hiçte satmaya niyetim yok. Uzun vadeli yatırımcı olarak ben tutuyorum, uzun vadede kasalar çok iyi kazandırıyor. Cs2 çıkmasıyla beraber fiyatların çok daha fazla artacağını ön görüyorum. 1.5-2 sene önceki fiyatlara bakmanızı öneririm. YTD
Hocam bana göre zaten cs dolar kurunu 21 olarak ayarladığında tl olarak baya fırlar bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Nevo

Nevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Nevo Reis
Hocam bana göre zaten cs dolar kurunu 21 olarak ayarladığında TL olarak baya fırlar bence
Steam mağazası dolar kuru düşük fakat topluluk pazarı dolar kuru üzerinden işlem görmektedir. Steam fiyatlarına farklı tarayıcıdan dolar cinsinden bakıp güncel dolar kuru ile çevirirseniz fiyatları görebilirsiniz. Eğer kur sabit olsaydı çok fazla arbitraj olayı yapılırdı.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Steam mağazası dolar kuru düşük fakat topluluk pazarı dolar kuru üzerinden işlem görmektedir. Steam fiyatlarına farklı tarayıcıdan dolar cinsinden bakıp güncel dolar kuru ile çevirirseniz fiyatları görebilirsiniz. Eğer kur sabit olsaydı çok fazla arbitraj olayı yapılırdı.
Steam mobilde isim etiketli skinleri bulmanın yolu var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Nevo

ChristianSerratos

80+ Silver
karakter alinir mi ? suan galiba zirvelerindeler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
kasalar patladı yalnız 20 liralıklar 10 lira filan artık .d iyiki almamışım

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Yatırım ögeleri dahil, her skin ve her kasa güncellemelerden etkilenir. Yatırımlarınızı iyi bir gelir elde edene kadar takaslamayın, satmayın. Bütçe ve nadirliğe göre alacağınız yatırımların kalitesi, bu etkilenmenin miktarını belirler. Aldığınız yatırımlar hariç CS2 de iyi görünmeyen playskinleri elinizden çıkarabilir, fiyatı düşmekte olan uygun kasalardan alabilirsiniz.Playskinleri üstte yazdığım yatırım skinlerine çevirebilirsiniz. Zira playskinler (flipping items) denen skin piyasası Panic Seller'lar sebebiyle özellikle yaz indirimleri ve MAJOR sebebiyle çakılacak. Alacağınız yatırım skinleri ile veya halihazırda elinizde bulunduracağınız bakiye ile MAJOR'da tekrar aynı skinleri alıp bakiye arttırıp, artan miktarla ucuz-orta bütçeli yatırımlar alabilir veya envanterinizi büyütebilirsiniz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
11 lira iken sipariş oluşturmuştum 9.99 a almış şimdi WJAQDAD AWOD YILAN ISIRIĞI

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Olumm kasalar ne olmus öyle 25 olan sey 12 olmus
Yatırımcılar yeter bu kadar satma zamanı diyip satmaya başladığından ucuzladı satma bitince yine artar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
Yatırımcılar yeter bu kadar satma zamanı diyip satmaya başladığından ucuzladı satma bitince yine artar
Düzgün yatırım yapan kişiler 3-5 günde yeter bu kadar demez. Yeter bu kadar diyenler genelde yatırım yapmayı bilmeyip, risk alamayanlar.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
1 gamma doppler glock + 1 tanede duality çektim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Düzgün yatırım yapan kişiler 3-5 günde yeter bu kadar demez. Yeter bu kadar diyenler genelde yatırım yapmayı bilmeyip, risk alamayanlar.
Belki arada uzun süredir yapanlar da vardır. Ve millet satıyor ben de satmalıyım diyenler de vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,564
Üyeler
164,698
Son üye
Mokoko06
Top Bottom