Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

ben elimde ki kasaları yüksek fiyattan satıp kafasız gibi sattığım gibi skin aldım bir tık zarardayım 1200 tl den 100 tl zarar gibi bir şey var ama elimde çok fazla kasa var tutmak mantıklı geliyor da biraz korkuyutoyr beni oyun piyasa bu yeni kasadan sonra çok düştü

ben elimde ki kasaları yüksek fiyattan satıp kafasız gibi sattığım gibi skin aldım bir tık zarardayım 1200 TL den 100 TL zarar gibi bir şey var ama elimde çok fazla kasa var tutmak mantıklı geliyor da biraz korkuyutoyr beni oyun piyasa bu yeni kasadan sonra çok düştü
şu anda onla alakası yok pazara çok kasa girişi var majorda geldi ondan aşırı düştü fiyatlar benim 63ten aldığım ajanlar 50yi gördü major bitsin hepsi 80+ yı bulcak sabret
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben majora 3gün kala felan ilk maç fazein 1.90tl felan olur heralde antwerp 2022 stickerı 200tlye full faze abanıcam galiba

Şu kasa dropları çarşambadan çarşambaya değil de en son ne zaman kasa düştüyse ondan tam 1 hafta sonra düşüyormuş. Kasa düştükten 1 hafta sonra 20-25 maça kesin 1 kasa elde ediyormuşsunuz. Diye duyum aldım.

Şu kasa dropları çarşambadan çarşambaya değil de en son ne zaman kasa düştüyse ondan tam 1 hafta sonra düşüyormuş. Kasa düştükten 1 hafta sonra 20-25 maça kesin 1 kasa elde ediyormuşsunuz. Diye duyum aldım.
hocam bana niye hiç düşmüyo ozmn son kasa düşeli 2 hafta olucak nerdeyse

silah yarını rekabetçi ölüm maçı hepsini denedim hatta afkya salmadan denedim 1. olsam dahi düşmedi (5-6 maç attım hepsinde)
Bilmiyorum. Oyunun dosyalarını doğrula ve sadece ölüm maçında afk bırak. Konsola + left yaz

Bu gece yeni pin kapsülü serisi geliyor

Güzel video

Geri