Mehmet Anıl 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,716 4 Aralık 2020 #14 Flew yazmış: Arkadaşlarımın arasında tek kötü oynayan benim. Bu yüzden hepsi bana sinirleniyor ve dışlıyor. Kendimi nasıl geliştiririm ? Devamı için tıklayın... seçkinsen gel boostlim seni
Flew yazmış: Arkadaşlarımın arasında tek kötü oynayan benim. Bu yüzden hepsi bana sinirleniyor ve dışlıyor. Kendimi nasıl geliştiririm ? Devamı için tıklayın... seçkinsen gel boostlim seni
jexper67 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1,275 Dahası Reaksiyon skoru 695 İsim Eren Özkan Steam https://steamcommunity.com/id/JexpEren 4 Aralık 2020 #15 ahM3TTTTT yazmış: CS:GO yu bıraktımda meraktan soruyorum faceit 10lvl olmak için ne kadar emek verdin? Devamı için tıklayın... Üniversiteyi bilerek kazanmamayı göze alacak kadar. Şimdi çilesini çekiyorum.
ahM3TTTTT yazmış: CS:GO yu bıraktımda meraktan soruyorum faceit 10lvl olmak için ne kadar emek verdin? Devamı için tıklayın... Üniversiteyi bilerek kazanmamayı göze alacak kadar. Şimdi çilesini çekiyorum.