Satın 4 tane tavuk döner yiyin.Ailenize ısmarlayın da hayırlı evlat olun (Skinleri satıp hazır indirim varken oyun alabilirsiniz)Hocam cs oynamıyorumki 100 tllik skin öylesine duruyor bali valoranta alayımda bi işe yarasın.
Hocam çoğu yerde o civarda fiyat kesiyorlar.En fazla 70tl çekebilirsiniz
yok 1550lik vp alabilirsinBen bu valorant a vp alamıcam galiba bu gidişle![]()
Oyun pek oynamıyorum sadece valorant gibi oyunlar var yetiyor yani bi alabilsem şu vp yi.Satın 4 tane tavuk döner yiyin.Ailenize ısmarlayın da hayırlı evlat olun (Skinleri satıp hazır indirim varken oyun alabilirsiniz)
Nasıl hocam yardım edebilirmisiniz?yok 1550lik vp alabilirsin
mesela şimdi en fazla 70e sattın ya kartına çekebilirsen çek çektikten sonra oynasanadan 1250vp (55lira) ve 300vp(13tl) lik alıyorsun kodları giriyorsun oyun içinden sonra istediğin şeyleri alıyorsunOyun pek oynamıyorum sadece valorant gibi oyunlar var yetiyor yani bi alabilsem şu vp yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl hocam yardım edebilirmisiniz?
hocam 100 tllik skini satarken baya bir kesiyor 58 tl kalıyo geri ve ben bunları karta çekemem epin ile almıştım.mesela şimdi en fazla 70e sattın ya kartına çekebilirsen çek çektikten sonra oynasanadan 1250vp (55lira) ve 300vp(13tl) lik alıyorsun kodları giriyorsun oyun içinden sonra istediğin şeyleri alıyorsun
Parayı nasıl çekebilirim?Çek paraları harca bir günde 2 şey alsan 50 TL tutuyor
o zaman bynogameden 1250 al onunlada işte bıçak dışında gelebildiğin yere kadar battlepas al bencehocam 100 tllik skini satarken baya bir kesiyor 58 TL kalıyo geri ve ben bunları karta çekemem epin ile almıştım.
.
Vandala kadar açabilsem alıcam zaten o kesin baya bi zararda olucam ama mecbur yapcak bir şey yok artık.o zaman bynogameden 1250 al onunlada işte bıçak dışında gelebildiğin yere kadar battlepas al bence
aynen sitelerin açlığı yüzünden sen zarar ediceksin ama yapıcak bir şey yokVandala kadar açabilsem alıcam zaten o kesin baya bi zararda olucam ama mecbur yapcak bir şey yok artık.
dmarket ten yapabilirsinizMerhabalar yaklaşık 100 tllik cs envanteri var şuan ve bunları bynogame de sattığımda sadece bana 58 TL geliyor yani çok kesiyor gerçekten ben bu skinleri başka nerede satabilirim steam pazarı hariç?