Csgo'daki Skinlerimi nerede satabilirim?

ELECTUS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,870
Merhabalar yaklaşık 100 tllik cs envanteri var şuan ve bunları bynogame de sattığımda sadece bana 58 tl geliyor yani çok kesiyor gerçekten ben bu skinleri başka nerede satabilirim steam pazarı hariç?

Hocam cs oynamıyorumki 100 tllik skin öylesine duruyor bali valoranta alayımda bi işe yarasın.
Satın 4 tane tavuk döner yiyin.Ailenize ısmarlayın da hayırlı evlat olun (Skinleri satıp hazır indirim varken oyun alabilirsiniz)

Oyun pek oynamıyorum sadece valorant gibi oyunlar var yetiyor yani bi alabilsem şu vp yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl hocam yardım edebilirmisiniz?
mesela şimdi en fazla 70e sattın ya kartına çekebilirsen çek çektikten sonra oynasanadan 1250vp (55lira) ve 300vp(13tl) lik alıyorsun kodları giriyorsun oyun içinden sonra istediğin şeyleri alıyorsun

mesela şimdi en fazla 70e sattın ya kartına çekebilirsen çek çektikten sonra oynasanadan 1250vp (55lira) ve 300vp(13tl) lik alıyorsun kodları giriyorsun oyun içinden sonra istediğin şeyleri alıyorsun
hocam 100 tllik skini satarken baya bir kesiyor 58 tl kalıyo geri ve ben bunları karta çekemem epin ile almıştım.
.

hocam 100 tllik skini satarken baya bir kesiyor 58 TL kalıyo geri ve ben bunları karta çekemem epin ile almıştım.
.
o zaman bynogameden 1250 al onunlada işte bıçak dışında gelebildiğin yere kadar battlepas al bence

o zaman bynogameden 1250 al onunlada işte bıçak dışında gelebildiğin yere kadar battlepas al bence
Vandala kadar açabilsem alıcam zaten o kesin baya bi zararda olucam ama mecbur yapcak bir şey yok artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Shadowplay bakın sanırım onda vardı tam hatırlamıyorum PC'de yazılımı vardı sildim.

Merhabalar yaklaşık 100 tllik cs envanteri var şuan ve bunları bynogame de sattığımda sadece bana 58 TL geliyor yani çok kesiyor gerçekten ben bu skinleri başka nerede satabilirim steam pazarı hariç?
dmarket ten yapabilirsiniz

Geri