ahmetrdurmus
80+
- Reaksiyon skoru
- 220
Arkadaşlar sorun bu sadece CS:GO'da oluyor, nasıl çözücem?
Günlerdir her türlü hata karşıma çıkıyor resmen oyuna girmem istenilmiyor.
Hepsini denedim olmadı, bende en sonunda sinirlenip Steam'i sildim. Şimdi CSGO tekrardan yükleniyor, inşallah düzelir.Steam'e giris yaptiktan sonra sol üst taraftan Steam sekmesine tiklayin ve güncelleme kismindan herhangi bir güncelleme olup olmadigina bakin. Olmazsa Steam'i yönetici olarak baslatip oyuna girmeyi deneyin. Bu da olmazsa csgo.exe'yi yönetici olarak baslatmayi deneyebilirsiniz.
Düzeldi Allah'a şükür.Cs go nun dosya bütünlüğünü sağlasaydın keşke ondan sonra silip yüklerdin neyse umarım düzelir hocam
Steam'i komple silmeseydin keşke eğer bir daha böyle bir sorun ile karşılaşırsan steam yüklü halde iken steam indir sorunun çözülecektirAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sorun bu sadece CS:GO'da oluyor, nasıl çözücem?
Günlerdir her türlü hata karşıma çıkıyor resmen oyuna girmem istenilmiyor.
Onu da denedim yine olmamıştı en sonunda sinirlenip sildim.Steam'i komple silmeseydin keşke eğer bir daha böyle bir sorun ile karşılaşırsan steam yüklü halde iken steam indir sorunun çözülecektir
Hocam o yöntemler konunun başında kaldı, ben oraları çoktan geçtim de cs yi yeniden indirip oynamaya devam ettim bileSağ alttan steam’den çıkış yapıp steam’i yönetici olarak açınca düzelmeli.