Özgürcan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,638
1175 4800mhz olur dıyor ne 4500mhz o en az 5000mhz olması gerek yok ıslemcıye kufur etmek olur1.1v 4.5 GHz olur mu bu acaba?
1175 4800mhz olur dıyor ne 4500mhz o en az 5000mhz olması gerek yok ıslemcıye kufur etmek olur1.1v 4.5 GHz olur mu bu acaba?
Anakartı zorlamaz ki zaten silikon iyi çok güç gerekmez.sıcaklıklar nasıl olur ve anakart vrm sıcaklıkları
itopyaya kucak dolusu sevgilerleyarın yapsam olurmu akşam akşam kafam iyi değilişi bilene yaptırırrız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıcaklıklar nasıl olur ve anakart vrm sıcaklıkları
sıcaklıklar nasıl olur ve anakart vrm sıcaklıkları
Çok kıskandım şu an sıvı soğutma filan da var o bende olsa uçururdum onu.1175 4800mhz olur dıyor ne 4500mhz o en az 5000mhz olması gerek yok ıslemcıye kufur etmek olur
basamıyorum ve acaba testi nereden başlatacağımDıagnostic tuşuna basman yeterli
yarın yine yapıcam testi konu açar etiketlerim umarım doğrudur1.1V ile ne işlemci, ne anakart ısınır.
İşlemci 1.1V ile oyunda 65 üstü görmez, mükemmel bir işlemciye sahipsin ha.
basamıyorum ve acaba testi nereden başlatacağım
Sen birkaç yıl işlemci değiştirme, PC'nin yetmediği zaman soğutucu alitopyaya kucak dolusu sevgilerle![]()
Beni de unutmayarın yine yapıcam testi konu açar etiketlerim umarım doğrudur
basamıyorum ve acaba testi nereden başlatacağım
ben bf'den sonra ne yazıyor onu merak ettım 1250 4900mhz dedı suan baya saskınım sıvı sogutmayla bıde duzgun vrm sogutmalı anakart 5000mhz gecer cok rahatÇok kıskandım şu an sıvı soğutma filan da var o bende olsa uçururdum onu.
yok unutmamSen birkaç yıl işlemci değiştirme, PC'nin yetmediği zaman soğutucu al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni de unutma![]()