-CrawL
80+ Gold
Hadi bakalım çekirdeğimi aldım izliyorumşuan açıklıyor.
Hadi bakalım çekirdeğimi aldım izliyorumşuan açıklıyor.
Yeni başladı canlı yayın.Sonuç nedir?
Sınavlar yapılacak bence yapılması taraftarıyım kendim için de ama dediğin gibi olur hem sınavlar hem de yasaklar için il bazlı düzenleme yapılır yüksek ihtimalleNormalleşme diyerek bence birkaç yeri açacaklar.Okul olarak ise bence vaka artışına göre yapacaklar sınavları.
Daha okul konusuna gelmediSonuç nedir?
Bence sınavlar için erken zaten online ders görüyoruz okullar açılınca olmalı bence.Sınavlar yapılacak bence yapılması taraftarıyım kendim için de ama dediğin gibi olur hem sınavlar hem de yasaklar için il bazlı düzenleme yapılır yüksek ihtimalle
En doğrusu öyle galibaİllerin vaka sayılarına göre sınavlar yapılacak bence
Aynen. Hem online eğitim yetersiz hem de eğer yapılırsa günlük vaka sayısı kim bilir kaç kat olurBence sınavlar için erken zaten online ders görüyoruz okullar açılınca olmalı bence.
Bu şekilde çok daha kötü olur sınavlar için hepsi bir arada olmak zorunda olurBence sınavlar için erken zaten online ders görüyoruz okullar açılınca olmalı bence.
Diğer okulları bilemem ama bizim ilk dönemden farkımız olmaz 5 günde arka arkaya 13 sınav olduk.Bu şekilde çok daha kötü olur sınavlar için hepsi bir arada olmak zorunda olur
Herkese bu şekilde oluyor zaten nerdeyse günlük 2 3 sınav olacağız ve bir hafta da olabilecek en kısa sürede de bitireceğizDiğer okulları bilemem ama bizim ilk dönemden farkımız olmaz 5 günde arka arkaya 13 sınav olduk.