Neler Yeni

CUMHURBAŞKANI açıklama yapıyor (Sınavlar yapılacak ve Düşük riskli illerde okullar açılıyor)

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
ekonomiden bize ne ya sınavı açıklasın artıkk
sonlara doğru açıklayacak galiba ben de ilk sınavları açıklar diye konuyu erken açtım fakat beklediğim gibi olmadı :/

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Canlı yayında tüm kararları açıklayacak.
Acayip boş yapıyor. Sırf insanlar anlamasın diye cümleleri boş boş uzatıp, çok kullanılmayan kelimeler kullanarak insanların konudan sapmasını sağlıyor. Bir de diğer ülkeler küçüldü, biz büyüdük falan diyor :D Herifler 1000'den 950'ye düşüyor, biz 100'den 120'ye çıkıyoruz diye buna sevinip, aklı yetmeyen yaşlı, cahil kesimi güzel kandırıyor. Buna inanan benim mehdi olduğuma da inanır.

-CrawL

80+ Gold
Acayip boş yapıyor. Sırf insanlar anlamasın diye cümleleri boş boş uzatıp, çok kullanılmayan kelimeler kullanarak insanların konudan sapmasını sağlıyor. Bir de diğer ülkeler küçüldü, biz büyüdük falan diyor :D Herifler 1000'den 950'ye düşüyor, biz 100'den 120'ye çıkıyoruz diye buna sevinip, aklı yetmeyen yaşlı, cahil kesimi güzel kandırıyor. Buna inanan benim mehdi olduğuma da inanır.
he ya sıkıldım kapattım direkt

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben yaşlıyım kardeşim sınavlarla işim yok ama yapılmasa iyi tabi, ben şuan lise ögrencisi olsaydım isyan ederdim o uyduruk canlı derslerle hiç bir öğrenci sınava sokulamaz geleceğiyle oynanamaz bana göre
Abi kendini neden yaşlı yaptın şimdi :ROFLMAO:
30 yaşında falansındır herhalde en fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Ben yarın sınav olucam ama basit konu yaw alan sınavı bilişim alanım.
Olum ben kopya sistemi hazirladım okul elbisesinin içine sistem yaptım üst taraması yapsalarda belli etmiyor çunkü dikiş yerlerine sabitledim ysksgdskdbdkdb

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Nası ya, sen mehdi değil misin?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok boş yaptı be.

Top Bottom