- Konu Sahibi Konu Sahibi
her okul kendi öğrencisine açıklama yapar ne zaman yapılacağınıOnu bende biliyorum ne zaman yapılacak.
her okul kendi öğrencisine açıklama yapar ne zaman yapılacağınıOnu bende biliyorum ne zaman yapılacak.
Okudğum okulda 8 Marttı da başka yerlerde bilmiyorumOnu bende biliyorum ne zaman yapılacak.
Allah kerim yawYanlış gördün İstanbul sarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman =D?
Ben 8 Mart diye biliyorum şimdi benide kuşkulandırdın... Bilen varsa bize açıklayabilir mi?Bizim hocalar yarın olacak sadece bugün yapılcak sınav 8 marta ertelendi dedi. 9. sınıfım.
Bize açıklamaya zahmet ederlerse öğreneceğiz.her okul kendi öğrencisine açıklama yapar ne zaman yapılacağını
Her ilde sınav olucak dediistanbulda okullar açılcak mı sınavlar olunacak mı kafeler felan açıldımı ben anlamadım
Okullar sadece düşük ve orta riskli yerlerde açılıyor.fakat sınavlar bütün illerde olacak.istanbulda okullar açılcak mı sınavlar olunacak mı kafeler felan açıldımı ben anlamadım
Her ilde sınav olucak dedi
peki istanbul yüksek riskiymiş okullar açılcak mı ve kafeler açılcak mıOkullar sadece düşük ve orta riskli yerlerde açılıyor.fakat sınavlar bütün illerde olacak.