Şimdi sana iki saat laf anlatmaya uğraşırdım da zaten seni bi' ara malum sebepten dolayı yoksaymıştım, anlamayacak türde bir insansın.ingilizce konuşmayı tercih ederim
Şimdi sana iki saat laf anlatmaya uğraşırdım da zaten seni bi' ara malum sebepten dolayı yoksaymıştım, anlamayacak türde bir insansın.ingilizce konuşmayı tercih ederim
hem suçlu hem güçlü... Türkçenin yarısı arapça yarısı farsça diyorum sen "eee ben hala türkçe konşuyom" diyon?Böyle bir şaka olmaz . Ciddi isen böyle bir ******* olamaz.
**** küfür değildir nasıl bir sıfat getireceğimi bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saygısızlık...
Konuyu siyasetten uzak tutmak senin için bu kadar zorsa konudan çıkabilirsin. Arkadaş siyaset yapılmamasını rica etmiş, bize de RTE'den değil bahsedilen konudan bahsetmek düşer.Komiksin cidden.
Yarısı arapça yarısı farsça değil, kelimelerin kökenleri farsça ve arapça. Biz burada arapça veya farsça konuşmuyoruz.hem suçlu hem güçlü... Türkçenin yarısı arapça yarısı farsça diyorum sen "eee ben hala türkçe konşuyom" diyon?
Bak böyle konuşmuyorum, ama çok abarttınız.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019 – 2020 Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diline sahip çıkmayan milletler tıpkı kökleri kuruyan ağaçlar gibi esen rüzgarlar karşısında devrilmeye mahkumdur." dedi. Ayrıca gençlerin son dönemde İngilizce kökenli ifadeleri kullandığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu vahim tablo son yıllarda sosyal medya dili ve plaza diliyle daha da kötüleşmektedir. "Forward etmek", "done olmak", "aksiyon almak"... Dilde müstevlilerin adeta mahkumu durumdayız." ifadelerini kullandı.
Lütfen Türkilizce KONUŞMAYIN, YAZMAYIN!
Öncelikle sananek diyenler olucaktır eminim. Ama neden güzel Türkçemiz varken saçma sapan Türkçe İngilizce karışık konuşuyoruz. Türkçe dili çok güzel bakın. 2014 yılında "yakamoz" kelimesi ile en güzel dil seçilmişti. Aynı yarışmada "hicran" kelimesi üçüncü olmuştur. Şunu istiyorum sizden...forum.donanimarsivi.com
Not 1: Siyaset yapmayın.
Not 2: Kategori kültür ama kültür diye başlık yoktu o yüzden kültür başlığı altında en uygunu olan eğitimi seçtim.
Ben de bi ara yoksaymıştım sonra geri aldım.Şimdi sana iki saat laf anlatmaya uğraşırdım da zaten seni bi' ara malum sebepten dolayı yoksaymıştım, anlamayacak türde bir insansın.
Spesifik olarak siz böyle konuştunuz denmedi.Bak böyle konuşmuyorum, ama çok abarttınız.
Bildiğim kadarıyla Latince'de mevcut.Türkçenin yarısının farsça bir diğer yarısının arapça olması peki
van minit van minit
eee yine ben haklı çıkıyorum?Konuyu siyasetten uzak tutmak senin için bu kadar zorsa konudan çıkabilirsin. Arkadaş siyaset yapılmamasını rica etmiş, bize de RTE'den değil bahsedilen konudan bahsetmek düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarısı arapça yarısı farsça değil, kelimelerin kökenleri farsça ve arapça. Biz burada arapça veya farsça konuşmuyoruz
RTE'yi konuda övüyor. Üstüne üstlük siyaset olmasın diyor.hem suçlu hem güçlü... Türkçenin yarısı arapça yarısı farsça diyorum sen "eee ben hala türkçe konşuyom" diyon?
Doğru konuştuğu konuda doğru diyeceksin, sırf RTE diye her dediği sözü taşlaman gerekmiyor.RTE'yi konuda övüyor. Üstüne üstlük siyaset olmasın diyor.
hem ayranım Dökülmesin....RTE'yi konuda övüyor. Üstüne üstlük siyaset olmasın diyor.
Kelimenin kökeninin Farsça olmasıyla kelimenin Farsça olması arasındaki farkı anlayamıyor musun? Senin kökenin de kim bilir hangi millete dayanıyordur. Peki sen şu anda Türk'üm diyebiliyor musun? Evet.eee yine ben haklı çıkıyorum?
Rte yle siyasetin ne alakası var?RTE'yi konuda övüyor. Üstüne üstlük siyaset olmasın diyor.