Bu olay bana çok tanıdık geldi ya. Aa Rize'de de aynısı olmuştu doğru. İnsanların evi, toprağı, hayvanları yanmışsa ne olacak canım çay içsinler geçer. Kaynağı da bırakayım
İnsanlarla dalga geçiyor sanki.Keşke yangın yerlerine gidip Su dağıtsa...
Dediklerinden bir şey anlamadımEli boş gelmesin diye yapıyor olabilir mi? Destek ülkenin ekonomisinin yettiği kadar veriliyor bence, gidip de herkesin eline 20 bin lira tutuşturmaları bu ekonomiyle beklenemez bence.
Umarım şaka yapıyorsundur hahahahaEli boş gelmesin diye yapıyor olabilir mi? Destek ülkenin ekonomisinin yettiği kadar veriliyor bence, gidip de herkesin eline 20 bin lira tutuşturmaları bu ekonomiyle beklenemez bence.
Şöyle demek istedim, orayı ziyaret edince bir şey vermese bu sefer de hiçbir şey vermedi denilecekti. Eli boş gelmemiş olmak için çay dağıtmış. Bunda yanlış ne var anlamadım.Dediklerinden bir şey anlamadım
Neden?Umarım şaka yapıyorsundur hahahaha
İnsanların evi barkı yanıyor kendisi çay fırlatıyor. Umarım konvoyu da görmüşsündür konvoydaki araçları hahahahaha. 13 uçağının birazından vazgeçip halka destek verememiş mi? Ayrıca bu ekonomi dediğin ekonomiyi de kendileri bu hale getirdi hatırlatayım.Neden?
Türkiye'nin ekonomisi ne zaman iyi oldu ki. Mercedes'in vs. kurulduğu yıla bi' bak.İnsanların evi barkı yanıyor kendisi çay fırlatıyor. Umarım konvoyu da görmüşsündür konvoydaki araçları hahahahaha. 13 uçağının birazından vazgeçip halka destek verememiş mi? Ayrıca bu ekonomi dediğin ekonomiyi de kendileri bu hale getirdi hatırlatayım.
Devlet lideri senin benim gibi tek arabayla mı gelsin? Kim koruyacak?13 uçağının birazından vazgeçip halka destek verememiş mi?
Çözüm üretir misin ne verebilirdi orada mesela.İnsanların evi barkı yanıyor kendisi çay fırlatıyor.
Yıllarca ödediğimiz vergiler nerede peki?bu ekonomiyle beklenemez bence.
Bu soru önceki 80 yıl için de sorulmalı bence. Ben burada hükümetin savunucusu vs değilim nerede olduğunu ben de bilmiyorum ama aynı zamanda 80 yıldır nerede onu da bilmiyorum.Yıllarca ödediğimiz vergiler nerede peki?
Dağıtmamış köpeğe kemik atar gibi halkına çay fırlatmışçay dağıtmış.
Hareket bence de çirkin katılıyorum.Dağıtmamış köpeğe kemik atar gibi halkına çay fırlatmış