bırak kültürü bırak diplomayı ne diyorsunuz siz sayın cumhuru reisimize o kişidir ki tek başına 90 100 milyon kişinin tüm kararlarını verebilir o kişidir ki kurs aldı diye damadını ekonominin başına geçirebilir şaka maka klsdhngsfjkfhdnklÇok kültürsüz biri. Tarihimizi bilmiyorken nasıl cumhurbaşkanı olabiliyor ?
Dediklerin doğru, ama Abdülhamid'e laf atmayalım sonra kavga çıkmasın.
Cumhurbaşkanımız Abdülhamid'in hiç toprak kaybetmediğini ifade etmiş ama Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybetmiştir. (Türkiye 780.000 km2) Ayrıca videoda Cumhurbaşkanımız, Abdülhamid'in idam edildiğini söylemiş ancak Abdülhamid kalp yetmezliği sebebiyle ölmüştür. Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım.
*videonun benimle bir alakası yoktur*
Kaybettiği bütün topraklar onun hatası değil diye biliyorum . Devleti aldığında devlet borç batağındaydı fakat bu onun zamanında toprak kaybedilmediği anlamına gelmez . Cumhurbaşkanımız bu açıklamadan önce Payitaht Abdülhamid izlemiş galiba.
Cumhurbaşkanımız Abdülhamid'in hiç toprak kaybetmediğini ifade etmiş ama Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybetmiştir. (Türkiye 780.000 km2) Ayrıca videoda Cumhurbaşkanımız, Abdülhamid'in idam edildiğini söylemiş ancak Abdülhamid kalp yetmezliği sebebiyle ölmüştür. Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım.
*videonun benimle bir alakası yoktur*
ooooSen Abdülhamidi savundun
şöyle olabilir bu savaşlar fenan borçlar hep babasından miras aslında babası yapmış gibi düşünülebilinir ancak böyle de denmez kaybedilmiş yaniKaybettiği bütün topraklar onun hatası değil diye biliyorum . Devleti aldığında devlet borç batağındaydı fakat bu onun zamanında toprak kaybedilmediği anlamına gelmez . Cumhurbaşkanımız bu açıklamadan önce Payitaht Abdülhamid izlemiş galiba.
Kötüye kötü diyemiyorsan asıl senin kafana yazık. Yönetemiyorsan bırakacaksın o koltuğu. Boş yapmana gerek yok.Size kalsa gelen suçlu giden suçlu. Ancak başımıza “biz sırtımızı pyd’ye ypg’ye dayıyoruz” diyen biri geçse memnun olursunuz. Yazık hepinize.
Osmanlı bitmişken Abdülhamid Han en çok toprak kaybetti demek Mantığa uyan bir durum değil zaten devlet GG olmuştu en basit tarihiyle.Yanlış bilmiyorsam abdülhamid en çok toprak kaybeden osmanlı padişahıdır
Çok geç Forum Tbmm ye Döndü zaten yeni bir durum değil.Forumu basacaklar dikkat siyasi konuşmayalım
Şu an ülkeyi ondan daha iyi yönetebilecek 1 tane adam yok.Kötüye kötü diyemiyorsan asıl senin kafana yazık. Yönetemiyorsan bırakacaksın o koltuğu. Boş yapmana gerek yok.