Cumhurbaşkanımız ve Abdülhamid

Çok kültürsüz biri. Tarihimizi bilmiyorken nasıl cumhurbaşkanı olabiliyor ?
bırak kültürü bırak diplomayı ne diyorsunuz siz sayın cumhuru reisimize o kişidir ki tek başına 90 100 milyon kişinin tüm kararlarını verebilir o kişidir ki kurs aldı diye damadını ekonominin başına geçirebilir şaka maka klsdhngsfjkfhdnkl :D (!)

Cumhurbaşkanımız Abdülhamid'in hiç toprak kaybetmediğini ifade etmiş ama Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybetmiştir. (Türkiye 780.000 km2) Ayrıca videoda Cumhurbaşkanımız, Abdülhamid'in idam edildiğini söylemiş ancak Abdülhamid kalp yetmezliği sebebiyle ölmüştür. Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım.

*videonun benimle bir alakası yoktur*
Dediklerin doğru, ama Abdülhamid'e laf atmayalım sonra kavga çıkmasın.

Size kalsa gelen suçlu giden suçlu. Ancak başımıza “biz sırtımızı pyd’ye ypg’ye dayıyoruz” diyen biri geçse memnun olursunuz. Yazık hepinize.

Forumu basacaklar dikkat siyasi konuşmayalım

Cumhurbaşkanımız Abdülhamid'in hiç toprak kaybetmediğini ifade etmiş ama Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybetmiştir. (Türkiye 780.000 km2) Ayrıca videoda Cumhurbaşkanımız, Abdülhamid'in idam edildiğini söylemiş ancak Abdülhamid kalp yetmezliği sebebiyle ölmüştür. Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım.

*videonun benimle bir alakası yoktur*
Kaybettiği bütün topraklar onun hatası değil diye biliyorum . Devleti aldığında devlet borç batağındaydı fakat bu onun zamanında toprak kaybedilmediği anlamına gelmez . Cumhurbaşkanımız bu açıklamadan önce Payitaht Abdülhamid izlemiş galiba.

Sen Abdülhamidi savundun
oooo
sıkı yönetim mahkemesi is coming
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaybettiği bütün topraklar onun hatası değil diye biliyorum . Devleti aldığında devlet borç batağındaydı fakat bu onun zamanında toprak kaybedilmediği anlamına gelmez . Cumhurbaşkanımız bu açıklamadan önce Payitaht Abdülhamid izlemiş galiba.
şöyle olabilir bu savaşlar fenan borçlar hep babasından miras aslında babası yapmış gibi düşünülebilinir ancak böyle de denmez kaybedilmiş yani

kardeş abdulhamid devrinde kaybedilen toprakların neredeyse hepsi 1.ve2.meşrutiyet ve sonuçları ile kaybedilmiştir
mesela mısır ve nübye 2.meşrutiyete kadar osmanlıda kalmıştır 2.meşrytiyeti fırsat bilenler ele geçirmiştir mısır ve nübyeyi

Size kalsa gelen suçlu giden suçlu. Ancak başımıza “biz sırtımızı pyd’ye ypg’ye dayıyoruz” diyen biri geçse memnun olursunuz. Yazık hepinize.
Kötüye kötü diyemiyorsan asıl senin kafana yazık. Yönetemiyorsan bırakacaksın o koltuğu. Boş yapmana gerek yok.

Yanlış bilmiyorsam abdülhamid en çok toprak kaybeden osmanlı padişahıdır
Osmanlı bitmişken Abdülhamid Han en çok toprak kaybetti demek Mantığa uyan bir durum değil zaten devlet GG olmuştu en basit tarihiyle.
Abdulhamid Han Devrinde Toprak Kaybı Meselesi (tariharsivi.org)
"Abdulhamid bastonunu Karadeniz'e sokar, Akdeniz'i karıştırırdı"/ İngiltere başbakanı W.Ewart Gladstone
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumu basacaklar dikkat siyasi konuşmayalım
Çok geç Forum Tbmm ye Döndü zaten yeni bir durum değil.

Kötüye kötü diyemiyorsan asıl senin kafana yazık. Yönetemiyorsan bırakacaksın o koltuğu. Boş yapmana gerek yok.
Şu an ülkeyi ondan daha iyi yönetebilecek 1 tane adam yok.

Konu cumhurbaşkanının yanlış bilgi vermesi değil mi niye abdülhamit kavgası yapıyosunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri