Neler Yeni

Cumhurbaşkanının cuma günü yapacak olan açıklaması ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
saygılı olmayı öğren ilk önce,
forum da nasıl mesaj atacağın öğren
Vatanını sev ülkene güven
Bi bitmediniz
Vatanımı seviyorum hükümete güvenmiyorum ve bitmiyorum çünkü sizden ziyade ben DÜŞÜNÜYORUM. Bu hükumetten iş geleceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın bunu diyor ama kendisi doların ne şekilde düşeceğini veya neden arttıgını bilmiyor onlara göre Erdoğan başta dolar artıyo erdogan gidince dolar 1.20 olucak
Haha. Hayır asla öyle bir görüşte değilim nasıl düşeceğini ve neden arttığını da biliyorum çünkü sizden ziyade düşünüyorum :)

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
OW MY GOD VERGİLER 10 A KATLANIYOR MAAŞLAR DÜŞÜYOR DOLAR 10 TL OLUYOR GAYET GÜZEL BİR SÜRPRİZ.
Yaşanan ekonomik krizden dolayı ülkenin geleceğini belirleyecek olan bir duruma muhalefet olmak... Gördüğüm en saçma hareket.

2019 Yılında Enerjiye verilen para 300.295.000.000 Türk Lirası.Bu para tamamen ülke içinde kalırsa kişi başına düşen milli gelir 3600 TL artıyor. Milli gelirin artması dışında enerji de olan dışa bağımlılık bitiyor. Ülke içinde kalan bu para doğru kullanıldığı vakit getireceği güzel sonuçları hayal dahi edemiyorum.

Siyaseti, gündemi sıkı takip ettiğini, kimin ne olduğunu da pek bildiğini sanmıyorum davranışlarını buna bağlıyorum.

Söz konusu ülkenizin geleceği, yaşanan durumlar yüzünden yada desteklemek istemediğiniz kişiler var diye böyle mühim bir konuya muhalefet olmanız aslında ne kadar bilgisiz olduğunuz göstergesi.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yaşanan ekonomik krizden dolayı ülkenin geleceğini belirleyecek olan bir duruma muhalefet olmak... Gördüğüm en saçma hareket.

2019 Yılında Enerjiye verilen para 300.295.000.000 Türk Lirası.Bu para tamamen ülke içinde kalırsa kişi başına düşen milli gelir 3600 TL artıyor. Milli gelirin artması dışında enerji de olan dışa bağımlılık bitiyor. Ülke içinde kalan bu para doğru kullanıldığı vakit getireceği güzel sonuçları hayal dahi edemiyorum.

Siyaseti, gündemi sıkı takip ettiğini, kimin ne olduğunu da pek bildiğini sanmıyorum davranışlarını buna bağlıyorum.

Söz konusu ülkenizin geleceği, yaşanan durumlar yüzünden yada desteklemek istemediğiniz kişiler var diye böyle mühim bir konuya muhalefet olmanız aslında ne kadar bilgisiz olduğunuz göstergesi.
Hayır yapılan tüm İYİ hareketi destekliyorum buraya küçük bir espri attım dostum iyi yapılan her şeye saygım sonsuz lakin insanda ne umut bıraktılar ne bir şey o yüzden artık adam akıllı güvenemiyorum :/

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizce nedir ? Bence oruç reis petrol buldu.
Temennim gaz hidrat bulunması.
3.000 kilometrekarelik bir gaz hidrat yatağının ABD'nin 30 yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceği belirtilmektedir.
Aşağıdaki haritada görüleceği üzere Antalya Körfezi ve civarı zengin gaz hidrat yatakları ile doludur ve bu alan yaklaşık 80.000 kilometredir.
EXA6y25XsAYQDTx (1).jpg

-
Ayrıca gaz hidrat yataklarının bulunduğu bölgede petrol ve doğal gaz bulunma ihtimali de bir o kadar yüksek.

ahenk'

80+ Silver
Petrol doğal gaz vs bulunduysa bile büyük şirketler hemen çullanır bence küçük bir petrol veya doğalgaz yatağı bulundu ve bunu seçim gelene kadar ballandıra ballandıra anlatırlar diye düşünüyorum
Millet de kanacak hemen. Vallahi bu millete iyi oluyor ya. Ben 2 sene sonra Almanya'ya gidiyorum siz ne yapacaksınız valla bilmiyorum

RmzDayi

80+ Silver
@azardandona
ekonomik sorunlar bu ülkede her zaman var, bende eleştiriyorum rahat ol. Sen benim yazmak istediğimi anlamadın.
@Swain
1.20 mi olacak :) Uyan kardeşim uyannn
@LiL Nyks
düşünüyorsan daha mantıklı olursun. Dolar 10 tl olunca ülke diye bir şey kalmaz. Senin yaşın kadar ekonomi takip ediyor yatırımlar yapıyorum. Hepimiz aynı gemideyiz. Batarsak hepimiz batarız. Hükümetin ekonomi yönetimi çokomelden öteye geçmediğini emin ol senden iyi biliyorum

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Petrol doğal gaz vs bulunduysa bile büyük şirketler hemen çullanır bence küçük bir petrol veya doğalgaz yatağı bulundu ve bunu seçim gelene kadar ballandıra ballandıra anlatırlar diye düşünüyorum
Aniden büyük kaynaklar bulunursa ''Dutch Disease'' kaçınılmaz olur zaten.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
@azardandona
ekonomik sorunlar bu ülkede her zaman var, bende eleştiriyorum rahat ol. Sen benim yazmak istediğimi anlamadın.
@Swain
1.20 mi olacak :) Uyan kardeşim uyannn
@LiL Nyks
düşünüyorsan daha mantıklı olursun. Dolar 10 TL olunca ülke diye bir şey kalmaz. Senin yaşın kadar ekonomi takip ediyor yatırımlar yapıyorum. Hepimiz aynı gemideyiz. Batarsak hepimiz batarız. Hükümetin ekonomi yönetimi çokomelden öteye geçmediğini emin ol senden iyi biliyorum
Rmzdayi nasıl anladın beni sen :DD Onlara kalırsa TAYYİP GİDİNCE dolar 1.20 OLUCAK SANIYOLAR DİYORUM ANLIYO MUSUN???

Ülkemiz ne güzel,hidro karbon enerji yatağı bulmuş hala bunun esprisini yapıyorlar.birde bana bilmişlik taslıyor.Acaba ülkesinin petrole ve doğalgaz için kaç para verdiğini biliyor mu?? :)

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
AMD ve Nvidia yı satın almak? uff ne haber olurdu be.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Haklısın bunu diyor ama kendisi doların ne şekilde düşeceğini veya neden arttıgını bilmiyor onlara göre Erdoğan başta dolar artıyo erdogan gidince dolar 1.20 olucak
En azından devletin en önemli makamlarına sırf kendi ailesi diye yeteneksiz ve bilgisiz insanları koymayacak birisi gelse daha iyi olmaz mı?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
En azından devletin en önemli makamlarına sırf kendi ailesi diye yeteneksiz ve bilgisiz insanları koymayacak birisi gelse daha iyi olmaz mı?
Koydugu en yeteneksiz bilgisiz dediğin adam bile senden daha bilgilidir o kesin.

Şimdi çıksınlar bakalım AMERİGa BİZİ GISGANIYO ALMANYA BİZİ GISGANIYO DİYEN ÜLKESİNİ BEĞENMEYEN TROLLER HADİ GELİN ŞİMDİ GEÇİN BAKALIM ÜLKENİZLE DALGaYI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom