Neler Yeni

Cumhurbaşkanının cuma günü yapacak olan açıklaması ?

ahenk'

80+ Silver
Aynen öyle.Benim amacım tayyibi savunmak veya başka bir lideri karalamak değil ama yaptığı yapmadığı şeyleride söylemek Erdoğana karşı olan zihniyet nedense adamın yaptığı hep kötü şeyleri vurguluyor yaptığı olumlu şeyleri söyleyincede damata falan çekioyr mevzuyu..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım ben objektif bakıyorum tamamen. Ama gerçekleri de inkar etmemek,kabul etmek lazım.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Aynen öyle.Benim amacım tayyibi savunmak veya başka bir lideri karalamak değil ama yaptığı yapmadığı şeyleride söylemek Erdoğana karşı olan zihniyet nedense adamın yaptığı hep kötü şeyleri vurguluyor yaptığı olumlu şeyleri söyleyincede damata falan çekioyr mevzuyu..

Ya kardeşim gelipte burda demagoji yapma. Kimin ne oldugunu gayet iyi biliyoruz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet beyler ? Gene hepiniz birer siyasetçiye, ekonomi bakanına, ahlak bekçisine dönüşüp birbirinize mi sataşıyorsunuz ?

Ama biz türküz değilmiyiz malum kardeş olmamız lazım, sizin yaptığınız bu boş tartışmalar neyin nesi ?

Dolar düşşe ülke kurtulcakmı sanki ? Hayır sadece yurt dışından aldığımız ürünler daha ucuza gelir ama ekonomi düzelmez ve vergiler konusuna hiç girmiyorum bile.

Ekonomi nasıl kalkınır, en başta üretim ama şu varki ülkenin bir sürü derdi var adaletten tut eğitime kadar.

Çok fazla kendinizi yırtmayın boşuna birbirinizi kırıyorsunuz.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Devamında ne diyor olabilir kardeşim? Bu dediklerimi yanlışlıkla söyledim gibi şeyler mi söyledi sanıyorsun?
Albayrak, “Türkiye yabancı yatırımı çekecek, yatırımlara yönelecek. Burada faiz önemli bir husus. Reel yatırımcı açısından pandemi ve sürecinin normalleşmesine başlamadık. Türkiye atacağı adımlarla pozitif ayrışacağı için yabancı yatırımcıyı çekiyor. Türkiye faizde ve kurda daha az bağımlı olduğu güçlü bir sürece girecek. Önemli olan kurun seviyesi değil, rekabetçi olup olmadığı. Türkiye’de kur ilk defa rekabetçi ve Türkiye ekonomideki dalgalanmaları yönetebiliyor” dedi.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ekonomi bakanı değişiyor

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Evet beyler ? Gene hepiniz birer siyasetçiye, ekonomi bakanına, ahşak bekçisine dönüşüp birbirinize mi sataşıyorsunuz ?

Ama biz türküz değilmi maşum kardeş olmamız lazım, sizin yaptığınız bu boş tartışmalar neyin nesi ?

Dolar düşşe ülke kurtulcakmı sanki ? Hayır sadece yurt dışından aldığımız ürünler daha ucuza gelir ama ekonomi düzelmez ve vergiler konusuna hiç girmiyorum bile.

Ekonomi nasıl kalkınır, en başta üretim ama şu varki ülkenin bir sürü derdi var adaletten tut eğitime kadar.

Çok fazla kendinizi yırtmayın boşuna birbirinizi kırıyorsunuz.
Gördüğüm en boş yorumu sen yaptın tebrik ederim.

Barneystinson

80+ Silver

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Dolar yükselirse yükselsin Allahınız var kardesim hadi bak işine
Ülken dolarla kalkınmyacak dolar yükseliyorsa sorumlusu yine ülkenin kendi halkıdır.insanlar yükle dolar kullanırsa artar tabiiki

En mantıklı yorumu o yaptı boş konuşan sensin.Dolar 1.30 olduğu zamanlardada vardı bu durumlar 2001 krizine bakmanı öneriyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Tamamını adam akıllı okumadan yorum yaptığın çok belli, neyine boş kardeşim ?

Ben boş boş hakaret edilmiş bir yorum göremiyorum.

Boşu boşuna birbirinize saygıszlık yapıyorsunuz.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Albayrak, “Türkiye yabancı yatırımı çekecek, yatırımlara yönelecek. Burada faiz önemli bir husus. Reel yatırımcı açısından pandemi ve sürecinin normalleşmesine başlamadık. Türkiye atacağı adımlarla pozitif ayrışacağı için yabancı yatırımcıyı çekiyor. Türkiye faizde ve kurda daha az bağımlı olduğu güçlü bir sürece girecek. Önemli olan kurun seviyesi değil, rekabetçi olup olmadığı. Türkiye’de kur ilk defa rekabetçi ve Türkiye ekonomideki dalgalanmaları yönetebiliyor” dedi.
O dalgalanmaları nasıl yönettiğinede bak. Benzine zam, elektriğe zam sigaraya zam ötv ye zam anca tutuyorlar bu seviyede zaten. 2 ay sonra görecez

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Ülken dolarla kalkınmyacak dolar yükseliyorsa sorumlusu yine ülkenin kendi halkıdır.insanlar yükle dolar kullanırsa artar tabiiki

En mantıklı yorumu o yaptı boş konuşan sensin.Dolar 1.30 olduğu zamanlardada vardı bu durumlar 2001 krizine bakmanı öneriyorum
Evet kendi halkıdır haklısın. Her seçim vazıfısz insanlara emanet edersen ülkeyi bu senin hatan olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom