Neler Yeni

Cumhurbaşkanının cuma günü yapacak olan açıklaması ?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
O dalgalanmaları nasıl yönettiğinede bak. Benzine zam, elektriğe zam sigaraya zam ötv ye zam anca tutuyorlar bu seviyede zaten. 2 ay sonra görecez
Ee petrol yatağı bulundu hidrokarbon yatağı?Ee hala kuduruyosunn ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kendi halkıdır haklısın. Her seçim vazıfısz insanlara emanet edersen ülkeyi bu senin hatan olur.
Vasıflı bir aday önerde o yönetsin madem ülkeyi??

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
21 yansıma girdim simdiye kadar ne sigara ictim nede alkol tükettim. Böyle devam et kara cahil
Eee sigara seni ne ilgilendiriyor o zaman?İyi bir şeymi insanların sigara içmesi sen içiyorsun veya içmiyorsun demiyorum keşke paketi 500 lira olsada dediğiniz ülkelerin firmalarına para kazandırmasa

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Ee petrol yatağı bulundu hidrokarbon yatağı?Ee hala kuduruyosunn ama

Vasıflı bir aday önerde o yönetsin madem ülkeyi??
Petrol yatağını bulmasak ne yapacaktık cok merak ediyorum. Devlet işini şansa bırakmış görmüyormusun?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Petrol yatağını bulmasak ne yapacaktık cok merak ediyorum. Devlet işini şansa bırakmış görmüyormusun?
CHP zihniyetide ne işimiz var doğuakdenizde ne işimiz var libyada diyordu ama??Erdoğanın bildiği varmış demekkide kalmış orda değil mi?

Olay şuanki Erdoğana muhalefet olanlara kalsaydı.Kendi sularımızdaki hakkımızı savunamaz bizim sularımızdaki sondajıda yunanlar fransızlar yapardı :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Olay karışmış ya bazı arkadaşlar ülkenin geneli için yorumlar yaparken bazı arkadaşlar olayı bi tarafa çekmeye çalışıyor. Ben başka bişey yazmak istemiyorum. Herkes aynı ülkede yaşıyor. Ülkenin iyi/kötü durumu herkesi etkiliyor sadece 1 kısmı değil. Bunu bilip ona göre yazmak en doğrusu bence. İyi forumlar.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Rahat ol doğru anladım ben seni ama mesajı yazmış oldum :)
Olay sn. cumhurbaşkanımızın gitmesi değil. Giderse bile yerine gelecek olanlar 1-2 senede ülkeyi şaha kaldırma hayalleri içindeler ya ona gülüyorum. Elinde üretim yapamayan köylü var, bahçeler tarlalar bomboş.
Kapanan fabrikalar var
Satılan fabrikalar var
Damat bu ülkenin başına gelen en büyük felaket zaten.
Sürüsüne dünya çapında ekonomistimiz var ama dışarda tutuluyor. Aynı şekilde sağlıkçılar, mühendisler vs vs ...
Yazılacak çok şey var ama bu kadarı bile yeterli.
Bu ülkeye bilgili ve işine önem veren birisi gelse bile 100 senede ekonomiyi düzeltmez

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Olay karışmış ya bazı arkadaşlar ülkenin geneli için yorumlar yaparken bazı arkadaşlar olayı bi tarafa çekmeye çalışıyor. Ben başka bişey yazmak istemiyorum. Herkes aynı ülkede yaşıyor. Ülkenin iyi/kötü durumu herkesi etkiliyor sadece 1 kısmı değil. Bunu bilip ona göre yazmak en doğrusu bence. İyi forumlar.
Aynen öyle ama sırf erdoğanı kötüleyeyim diye ülkemiz için bir fırsat olan hidrokarbon yatağı bulunmuş ve hala yok dolar 10 tl olcak bilmemne mevzusunu yapıyorlar ya o canımı sıkıyor hepimiz kardeşiz niye bölünmeye çalışıyoruz.

ahenk'

80+ Silver
Ülken dolarla kalkınmyacak dolar yükseliyorsa sorumlusu yine ülkenin kendi halkıdır.insanlar yükle dolar kullanırsa artar tabiiki

En mantıklı yorumu o yaptı boş konuşan sensin.Dolar 1.30 olduğu zamanlardada vardı bu durumlar 2001 krizine bakmanı öneriyorum
Ya dostum Türkiye 2013 den beri ekonomik olarak her gün daha da kötüye gidiyor. Bunu anti Recep Tayyip Erdoğan olarak algılama lütfen. Dolar neye bağlıdır biliyor musun ? Üretim yaparsın, ürettiğin şeyi yurtdışına satarsın ve ülkene döviz girer. Böyle ülke içinde TL değil döviz döngüye girer. Bu da ekonomiye olumlu etki eder.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Bu ülkeye bilgili ve işine önem veren birisi gelse bile 100 senede ekonomiyi düzeltmez
Nerden vardın bu kanıya 0 dan devleti kuran . 15 yılda 46 fabrika açtı. 0 dan devlet kurdu düzelmez diye bir şey yok. Önemli olan vasıflı insanların olması

Top Bottom