Neler Yeni

Cumhurbaşkanının cuma günü yapacak olan açıklaması ?

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Koydugu en yeteneksiz bilgisiz dediğin adam bile senden daha bilgilidir o kesin.
Aynen kardesim sen git maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz, doların artması bizim için iyi diyen bir ekonomi bakanının yanında dur. Şimdi sana cahilsin desem moderatörlerden uyarı alıcam

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Koydugu en yeteneksiz bilgisiz dediğin adam bile senden daha bilgilidir o kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi çıksınlar bakalım AMERİGa BİZİ GISGANIYO ALMANYA BİZİ GISGANIYO DİYEN ÜLKESİNİ BEĞENMEYEN TROLLER HADİ GELİN ŞİMDİ GEÇİN BAKALIM ÜLKENİZLE DALGaYI
Ama hiç bir şey kara cahil oldugun gerçeğini değiştirmez

RmzDayi

80+ Silver
Rmzdayi nasıl anladın beni sen :DD Onlara kalırsa TAYYİP GİDİNCE dolar 1.20 OLUCAK SANIYOLAR DİYORUM ANLIYO MUSUN???

Rahat ol doğru anladım ben seni ama mesajı yazmış oldum :)
Olay sn. cumhurbaşkanımızın gitmesi değil. Giderse bile yerine gelecek olanlar 1-2 senede ülkeyi şaha kaldırma hayalleri içindeler ya ona gülüyorum. Elinde üretim yapamayan köylü var, bahçeler tarlalar bomboş.
Kapanan fabrikalar var
Satılan fabrikalar var
Damat bu ülkenin başına gelen en büyük felaket zaten.
Sürüsüne dünya çapında ekonomistimiz var ama dışarda tutuluyor. Aynı şekilde sağlıkçılar, mühendisler vs vs ...
Yazılacak çok şey var ama bu kadarı bile yeterli.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Aynen kardesim sen git maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz, doların artması bizim için iyi diyen bir ekonomi bakanının yanında dur. Şimdi sana cahilsin desem moderatörlerden uyarı alıcam
Ne ? :D Bana kanıtlarla gel eminim bunu diyen sensindir :)

Rahat ol doğru anladım ben seni ama mesajı yazmış oldum :)
Olay sn. cumhurbaşkanımızın gitmesi değil. Giderse bile yerine gelecek olanlar 1-2 senede ülkeyi şaha kaldırma hayalleri içindeler ya ona gülüyorum. Elinde üretim yapamayan köylü var, bahçeler tarlalar bomboş.
Kapanan fabrikalar var
Satılan fabrikalar var
Damat bu ülkenin başına gelen en büyük felaket zaten.
Sürüsüne dünya çapında ekonomistimiz var ama dışarda tutuluyor. Aynı şekilde sağlıkçılar, mühendisler vs vs ...
Yazılacak çok şey var ama bu kadarı bile yeterli.
Kral sende bi yandan ordasın bi yandan burdasın çözemedim seni

ahenk'

80+ Silver
Rmzdayi nasıl anladın beni sen :DD Onlara kalırsa TAYYİP GİDİNCE dolar 1.20 OLUCAK SANIYOLAR DİYORUM ANLIYO MUSUN???

Ülkemiz ne güzel,hidro karbon enerji yatağı bulmuş hala bunun esprisini yapıyorlar.birde bana bilmişlik taslıyor.Acaba ülkesinin petrole ve doğalgaz için kaç para verdiğini biliyor mu?? :)
Güzel kardeşim Türkiye zaten büyük ihtimal petrolü alamayacak. ***** gibi yıllardır kıta sahanlığını hiçe saydık. USA,Fransa ve birkaç ülke daha zaten Doğu Akdeniz'de yıllardır gemilerini konuşlandırıyordu. Zor biraz almamız ama hadi inşallah

: D ???? Maaşı dolarla mı alıyorsunuz diyen Berat Albayrak'ın ta kendisi arkadaşım

RmzDayi

80+ Silver

ben orada burada değil, ben güzel ülkemin yanındayım. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyenlerdenim. Bizden çok az vardır. Gördüğünüzde genelde şaşırırsınız :D

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşi siyasete çekmeyin, birbiriniz ile tartışmayın. Birbirinizden siyasi görüşleriniz sebebiyle ayrışır iseniz tam da diğer ülkelerin yapmak istediğini kendi elleriniz ile yaparsınız.
Eğer illa bir şeylerin arkasında durmak istiyorsanız,

MAVİ VATAN'ın arkasında durun.
BgZweofJsFHxoutU-637327480139546865.jpg

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Aynen öyle.Benim amacım tayyibi savunmak veya başka bir lideri karalamak değil ama yaptığı yapmadığı şeyleride söylemek Erdoğana karşı olan zihniyet nedense adamın yaptığı hep kötü şeyleri vurguluyor yaptığı olumlu şeyleri söyleyincede damata falan çekioyr mevzuyu..

Top Bottom