Bu bütçede direk feker IK65 alabilirsin şuan.merhabalar custom klavye toplamak istiyorum 2k gibi bütçem var kit olarak gmk67 düşünüyorum
gmk67 düşünüyorum ben de %60 veya %65
Yani bu bütçede en mantıklı kasa gmk67 olur. Switch olarak KTT Kang White V3 / JWICK Black linear / AKKO Cream Yellow tercih edilebilir. Keycaps olarak bir çok seçenek var. Uğraşmak istemiyorsanız Murat hocamın önerdiği Feker IK65 güzeldir.gmk67 düşünüyorum ben de %60 veya %65
türkçe dizilimli keycap varmı hocamYani bu bütçede en mantıklı kasa gmk67 olur. Switch olarak KTT Kang White V3 / JWICK Black linear / AKKO Cream Yellow tercih edilebilir. Keycaps olarak bir çok seçenek var. Uğraşmak istemiyorsanız Murat hocamın önerdiği Feker IK65 güzeldir.
GMK67
KTT Kang White V3
JWICK Black Linear
AKKO Cream Yellow
Keycaps
yani hyperx razer gibi markaların var ama aşırı pahalılar ve attığım kadar kaliteli bile değiller. Bir de türkçe keycaps bulsan bile türkçe layoutlu custom klavye bulamazsın.türkçe dizilimli keycap varmı hocam
türkçe layoutlu derken yani gmk67 klavyede türkçe harf yazamazmıyımyani hyperx razer gibi markaların var ama aşırı pahalılar ve attığım kadar kaliteli bile değiller. Bir de türkçe keycaps bulsan bile türkçe layoutlu custom klavye bulamazsın.
Yok dizilimden (Büyük Enter vs.) bahsediyorum. Türkçe yazarsın.türkçe layoutlu derken yani gmk67 klavyede türkçe harf yazamazmıyım