Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Ne zaman aldınız bir de Epomaker mıydı? Kargo sürecini paylaşabilir misiniz benim şuanda Yanwen-Quantium diye gidiyor.
YenExpress mi yanwen mi peki hocam?
Kanka valla başka bir pos firması aracı olmadı. Sonrasında ülkemize geldi gümrükten 3-4 günde geçti. Vergi kestiklerinde gümrükte daha uzun kalıyor. 7-8 gün kalırsa kesin geçirdiler demektir. Nasıl bi sistemleri var bilmiyorum. Sadece Yanwen ile ülkemize kadar gelirse biraz daha şanslısın. Aracı kargo getirirse %100 geçirecekler demektir.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Hocam ortalama bir custom klavye toplamak istiyorum önümüzdeki yaz. Uzun süre götürecek klavye için şuanki fiyatlar ile ortalama ne kadar para harcanır? Çok geniş bir soru ama aklınızda vardır belki bir ortalama ücret.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
YunExpressle gönderim yapmıyorlar Yanwen o yüzden,yine de mail atıp sorabilirsiniz.
Kabul etmiyorlar ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ortalama bir custom klavye toplamak istiyorum önümüzdeki yaz. Uzun süre götürecek klavye için şuanki fiyatlar ile ortalama ne kadar para harcanır? Çok geniş bir soru ama aklınızda vardır belki bir ortalama ücret.
Fotoğraflarımda olan ürünler gibi istiyorsan 4-4.5k önümüzde ki yaz olursa belki daha üstü tutar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Kaycaps lar çok güzel Bunu keşke Gamebooster G918e uydurabilsem full klavye hoşuma gidiyor ama keycaps sorunu var keycapsları nereden aldınız?
Kanka atayım link ama bir klavye parasılar.
Ben buralardan almadım direkt Çin'den getirttim kalitesi hakkında bilgim yok haberin olsun. Ürüne kefil değilim yani.

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kağan Göktürk
Saol kankam ama fotoğrafta ki klavyeyi bende farklı parçalardan toplamıştım. Yurtdışında akrabam olduğu için saolsun oralarda bulunan teknoloji firmalarından alıp yolluyor. Bunu tam olarak nereden aldığımı bende hatırlamıyorum kusura bakma. Ama diğer klavyeleri söyleyebilirim.
Yok sıkıntı değil peki önerebilecegin kaliteli bir yer var mı tuşlar için?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Yok sıkıntı değil peki önerebilecegin kaliteli bir yer var mı tuşlar için?
Ülkemizden bahsediyorsanız yok hocam ülkemizde keycap vs satışı yapan biryer. Hele bu keycapler tam bir illet kimse getirip zarar etmek istemez. Gümrük+kargo+keycap in fiyatı saçma rakamlara geliyor yani. Kimse öyle bir belaya girmek istemez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rrom

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Salih
@Marginale @Welsh hocam 10 dolar indirim kodunu aldım 50 dolara yani 1.600 TL'ye geldi ne diyorsunuz alayım mı? Kaç günde gelir?

en kötü 700 tl vergi çıksa 2.300 TL'ye gelir.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
@Marginale @Welsh hocam 10 dolar indirim kodunu aldım 50 dolara yani 1.600 TL'ye geldi ne diyorsunuz alayım mı? Kaç günde gelir?

en kötü 700 TL vergi çıksa 2.300 TL'ye gelir.
Kanka dün dedim ya 10 güne falan gelir. Al gitsin.

Top Bottom