Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
hocam biraz konudan bağımsız olucak ama big enter'lı wireless ve tkl klavye var mıdır? varsa önerin nedir?
İnan hiç denk gelmedim. Bir iki model olabilir ülkemizde onlarda dandik markalar genelde. Ama yurtdışı ürünlerinde hiç görmedim bahsettiğin şekil. TKL sığdırmak için öyle klavye pek yapacaklarını sanmam çünkü enter büyüyünce üstte ki taksim işaretinin olduğu tuş sığmaya biliyor.

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eymen Yılmaz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
bütçe pek önemli değil fiyatlarını bilmediğimden pek büt.e ayırmayı düşünmedim hosuma giden olursa alırım. ortalama 1k herhadle yeterli olur
Tamamen zevkinize kalmış desenli mi arıyorsun yoksa düz sade mi istiyorsun?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ülkemizde olmayınca ürünler böyle kitlemeler yaşanabiliyor :) . Aslnda çoğu Çin'li satıcı böyle yapıyor. Ürün öne çıksın diye ürün fiyatını az gösterip kargoyu daha çok gösteriyorlar.
Alamayacağız düzgün bir şey 3 3.5k arası tam boy ne klavye önerirsin arkadaşa arıyoruz da özellikle enter büyük tuş ve Tr düzen olması lazım bilek destekli diyeceğim de bu tarz klavyeler de olmuyor maalesef değil mi ?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Alamayacağız düzgün bir şey 3 3.5k arası tam boy ne klavye önerirsin arkadaşa arıyoruz da özellikle enter büyük tuş ve Tr düzen olması lazım bilek destekli diyeceğim de bu tarz klavyeler de olmuyor maalesef değil mi ?
Sadece şunu önerebilirim şu an. Bununda enter büyük değil. Bulması baya zor olur büyük enterli artık yok gibi bir şey.
Custom klavye olarak zaten Tr tuş takımlı vs ancak Gamepower'In bir modeli var ama o markayı önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk klavyedeki keycapsleri atma sansin var mi?
Okkalı bir rakam ama atayım.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Sadece şunu önerebilirim şu an. Bununda enter büyük değil. Bulması baya zor olur büyük enterli artık yok gibi bir şey.
Custom klavye olarak zaten Tr tuş takımlı vs ancak Gamepower'In bir modeli var ama o markayı önermem.
]
Aman rog deme bize kablosuzunu aldım başıma gelmeyen kalmadı aslında tam tr bulunmuyor ama büyük enter ise İskandinav tuş dizilişi bize yakın sadece noktalı harfler yok

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Aman rog deme bize kablosuzunu aldım başıma gelmeyen kalmadı aslında tam tr bulunmuyor ama büyük enter ise İskandinav tuş dizilişi bize yakın sadece noktalı harfler yok
Başınıza kötü bir şey gelmesine üzüldüm ama attığım klavyenin puanına da bakarsanız bu modelin iyi olduğunu görebilirsiniz. İskandınav beni bozmaz diyorsanız alabilirsiniz.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
yanlis olani attiniz hocam bunu istiyorum mumkunse

1709667907749.png

Marginale

80+ Silver
Dahası