Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
aliexpress hiç kullanamdım tr sitelerinde bulamazmıyım acaba?
Bulsadan bu fiyatın iki katı olur. Sanırımn steelseries'İn vardı ama işte onlarda küçük shift olmuyor veya büyük enterli oluyor. Uymaz sana yani onlar. Yap sen alışveriş sorun olmaz.

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Eymen Yılmaz
Bulsadan bu fiyatın iki katı olur. Sanırımn steelseries'İn vardı ama işte onlarda küçük shift olmuyor veya büyük enterli oluyor. Uymaz sana yani onlar. Yap sen alışveriş sorun olmaz.
tamamdır teşekkür edeirm birde benm klavyenin kasası beyaz sence siyahmı olsun tuşlar beyazmı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Başınıza kötü bir şey gelmesine üzüldüm ama attığım klavyenin puanına da bakarsanız bu modelin iyi olduğunu görebilirsiniz. İskandınav beni bozmaz diyorsanız alabilirsiniz.
ben zaten iskandinav kullanıyorum akko klavye arkadaşa arıyoruz asus rog isminden başka bir halt etmez herkes de mi sorunlu sadece görüntü var

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
ben zaten iskandinav kullanıyorum akko klavye arkadaşa arıyoruz asus rog isminden başka bir halt etmez herkes de mi sorunlu sadece görüntü var
O modele göre değişir. Çok iyi markanın çok kötü ürünü de olabilir. Markanın geneline sallarsak haksızlık ederiz.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
O modele göre değişir. Çok iyi markanın çok kötü ürünü de olabilir. Markanın geneline sallarsak haksızlık ederiz.
Rog deluxe scope model nx veya rx farketmez bu paralar verilip de klavye alınmaz onu diyorum azoth falan bilemem kullanmadım ama bu modellere verilmez

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Rog deluxe scope model nx veya rx farketmez bu paralar verilip de klavye alınmaz onu diyorum azoth falan bilemem kullanmadım ama bu modellere verilmez
İstediğiniz özelliklerde pek klavye olduğunu da sanmıyorum. Alternatif önerdim. Ben zaten marka klavye alan ve satan biri değilim.

EmiraTs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Hocam xpg summoner speed silver switch almayı düşünüyordum ama mesajları okuyunca düşündürttü beni. Full klavye istiyorum ses tekerli 2000 civarı bütçem var önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Hocam xpg summoner speed silver switch almayı düşünüyordum ama mesajları okuyunca düşündürttü beni. Full klavye istiyorum ses tekerli 2000 civarı bütçem var önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Genelde %60 veya %75 klavyelerde oluyor multimedya tuşu. Bildiğim tam boy yok hocam üzgünüm.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İstediğiniz özelliklerde pek klavye olduğunu da sanmıyorum. Alternatif önerdim. Ben zaten marka klavye alan ve satan biri değilim.
Yok hayır dediğim gibi costumlar da maalesef tr özel yapmıyorlar. Resim attım sadece dediğim gibi i ş ü ğ gibi harfler farklı sadece geri kalanı tr

Ekler

• 20240306_102719.jpg
    20240306_102719.jpg
    1,023.2 KB · Hit: 54
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye