Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

heraishere

80+ Bronze
Redragon K617 Fizz almayı düşünüyorum. Buna uygun tuş takımı önerebilir misin? Üstündeki takımda gayet hoş ancak değişmek istiyorum. Ve bu fiyatta başka rgb klavye öneriniz var mı? Sürücüsü olmalı kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan türk

AJAZZ AK871 klavye almayı düşünüyorum önerir misiniz? ?​

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Redragon K617 Fizz almayı düşünüyorum. Buna uygun tuş takımı önerebilir misin? Üstündeki takımda gayet hoş ancak değişmek istiyorum. Ve bu fiyatta başka rgb klavye öneriniz var mı? Sürücüsü olmalı kesinlikle.

Arkadaşlar dönüş yapacağım işim var şu an müsait olunca döneceğim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Kankam zaten en ucuz tuş takımı 500-600 lira. Bana kalırsa hiç gerek yok direkt ajazz'ın güzel bir klavyesini almak daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata alınabilinecek en iyilerden. Hatta daha iyisi var mı düşünmüyorum. 2 modlu olmadı hem bt hem dungle bağlantı desteklemesi çok iyi özellikle.

heraishere

80+ Bronze
Kankam zaten en ucuz tuş takımı 500-600 lira. Bana kalırsa hiç gerek yok direkt ajazz'ın güzel bir klavyesini almak daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata alınabilinecek en iyilerden. Hatta daha iyisi var mı düşünmüyorum. 2 modlu olmadı hem bt hem dungle bağlantı desteklemesi çok iyi özellikle.
Yurt dışından vergisiz ürün getirebilirim aslında. Çinden rgb ve dediginiz gibi kaliteli bir marka model belirtir misiniz? Babamın arkadaşı çinde yaşıyor ve sürekli vergisiz ticari urun sıpraris ediyor babam. Sanırım bunu da siprais edebilirim. Vergi hariç maksimum bütçem 1.5k. Ya da tuş takımı değişmesem redragon nasıldır? Switchleri vs iyi m?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Yurt dışından vergisiz ürün getirebilirim aslında. Çinden rgb ve dediginiz gibi kaliteli bir marka model belirtir misiniz? Babamın arkadaşı çinde yaşıyor ve sürekli vergisiz ticari urun sıpraris ediyor babam. Sanırım bunu da siprais edebilirim. Vergi hariç maksimum bütçem 1.5k. Ya da tuş takımı değişmesem redragon nasıldır? Switchleri vs iyi m?
İşini tabii görür değişmesende ama ben önereyim alma şansın varsa oradan al. Direkt elden alınca zaten daha ucuz bile olur.
Öneririm.

heraishere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Duhan Şimşek
Çok iyi konu yaa öncelikle teşekkürler:) Birkaç gündür custom klavyeye merak saldım ve araştırıyordum F tuşlarını çok kullandığımdan dolayı %75 lik klavye bakıyordum. Şu ana kadar en güzel Wraith in sitesinde Darmoshark ın klavyelerini buldum ama ondada bi renk var bi renk yok aha bu diyorum kalmamış oluyor fln kafam iyicene çorba oldu :/ Alsam Keycaps leri kolay değişebilirmiyim vs birsürü soru var aklımda. Sizin buna benzer başka klavye tavsiyeniz varmıdır? 3bin zorlasam 3200 bütçem var şuanlık tabii taksitle alacam büyük ihtimal :)

Ekler

• Screenshot_20240306_203123_Chrome.jpg
    Screenshot_20240306_203123_Chrome.jpg
    505.4 KB · Hit: 43

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Çok iyi konu yaa öncelikle teşekkürler:) Birkaç gündür custom klavyeye merak saldım ve araştırıyordum F tuşlarını çok kullandığımdan dolayı %75 lik klavye bakıyordum. Şu ana kadar en güzel Wraith in sitesinde Darmoshark ın klavyelerini buldum ama ondada bi renk var bi renk yok aha bu diyorum kalmamış oluyor fln kafam iyicene çorba oldu :/ Alsam Keycaps leri kolay değişebilirmiyim vs birsürü soru var aklımda. Sizin buna benzer başka klavye tavsiyeniz varmıdır? 3bin zorlasam 3200 bütçem var şuanlık tabii taksitle alacam büyük ihtimal :)
3200 liraya zaten klavye toplarsın. İlk resimde bulunan klavyeyi sana verebilirim beğendiysen (sıfır). Araştırma yapabilirsin en iyi custom klavye parçalarındandır. Akko MG75W, AKKO PŞANO PRO V3, PBT KEYCAP. Düşünürsen özelden yaz. Düşünmezsende klavye toplamada yardımcı olurum. Sen yaz.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Salih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034