Neler Yeni

Custom Windows 11 kullanılırmı

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum internette önüme çıkan bir videoda customOS lar çok daha fazla performans verdiğini gördüm ama windows 10 da aşırı düşük bir performans verdiği gözüküyor izlediğim video yu buraya bırakıyorum windows x lite 11 kurmayı düşünüyorum kullananınız var mı

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
sistem uygulama ve hizmetlerinin bazıları devre dışı bırakılıyor eğer düşük bir sistemin varsa olabilir kullanabilirsin

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem uygulama ve hizmetlerinin bazıları devre dışı bırakılıyor eğer düşük bir sistemin varsa olabilir kullanabilirsin
düşük bir sistemim yok orta seviye fakat genel akıcılığı ve performansı yükseltir gibi gözüküyor kapatılan hizmetlerin çoğunu kullanıma göre açılabiliyor diye biliyorum ama hiç kullanmadım .

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
düşük bir sistemim yok orta seviye fakat genel akıcılığı ve performansı yükseltir gibi gözüküyor kapatılan hizmetlerin çoğunu kullanıma göre açılabiliyor diye biliyorum ama hiç kullanmadım .
düşük bir sistemin yoksa gerek yok

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
BYsimiti
X life iyidir baya boşaltılmış ama sana kalmış

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
windows 11 24h2 kurmuştum ama alt tab larda siyah ekran sıkıntısı vardı 10 a göre çok yavaştı düzelttilermi acaba şuan format atmışken 11 e geçmeyi düşünüyorum fakat her geçişimde bir sorun çıkıyor 10 a geri geçiyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Üstteki arkadasin dedigi gibi sistemin kötü değilse düz Windows sürümlerini tercih et. Windows 11'in normal hali hosuna gitmediyse Windows 10'da kal derim.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
BYsimiti
windows 11 24h2 kurmuştum ama alt tab larda siyah ekran sıkıntısı vardı 10 a göre çok yavaştı düzelttilermi acaba şuan format atmışken 11 e geçmeyi düşünüyorum fakat her geçişimde bir sorun çıkıyor 10 a geri geçiyorum
W11 denilen sorunları hiç birini yaşamadım LTSCsini yükledim uzun yıllar format atmam sende bunu yükle bu biraz daha iyi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
W11 denilen sorunları hiç birini yaşamadım LTSCsini yükledim uzun yıllar format atmam sende bunu yükle bu biraz daha iyi
LTSC tam olarak ne oluyor ben kendi sitesinden iso dosyasını indirip kuruyordum rufus ile

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
BYsimiti
LTSC tam olarak ne oluyor ben kendi sitesinden iso dosyasını indirip kuruyordum rufus ile
İçindeki gereksizleri kaldırırmış versiyonu normalle çok farkı yok ama işine yaramayanların olmaması

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum internette önüme çıkan bir videoda customOS lar çok daha fazla performans verdiğini gördüm ama windows 10 da aşırı düşük bir performans verdiği gözüküyor izlediğim video yu buraya bırakıyorum windows x lite 11 kurmayı düşünüyorum kullananınız var mı
Windows 10 güncelleme almayı bırakana kadar kullanmaya devam edebilirsin bence yakında almicak diye biliyorum ondan sonra w11 geçebilirsin rahat edersin gucenlleme aldıkça w11 iyileşir zaten daha rahat kullanırsın önerim bu <3

Top Bottom