1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.
Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?
Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.
Curved IPS diye bir şey yok. Curved monitörlerin hepsi VA panel olur. belki 2-3 tane özel üretim vardır o kadar.Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?
Bence hangisinde rahat ediyorsanız ona göre alın aslında internet cafede bunu deneyebilirsiniz bi curved monitörde birde düz bir monitörde oynamayı deneyin hangisinde rahat oynayabilirsiniz diyeYeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı
TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.
Curved IPS monitör yok çoğunluk VA PanelBu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?
Var ama kavis uzunluğunu tam bilmiyorum ama gördüğüme yemin edebilirim. Ama onların IPS paneli ne kadar canlı bilemem inceleme videoları varsa izlemedim.Curved IPS monitör yok çoğunluk VA Panel
Ya zaten çok az var ve fiyatları uçuk oluyorVar ama kavis uzunluğunu tam bilmiyorum ama gördüğüme yemin edebilirim. Ama onların IPS paneli ne kadar canlı bilemem inceleme videoları varsa izlemedim.
Bu monitör nasıl? https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08L1SGLJW/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A15RHDN1RI1XDW&psc=1TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.